Merel in Wonderland in de VT wonen met de mooie kelim design poef.

Merel in Wonderland in de VT wonen met de mooie kelim design poef.

Leuk! We staan in de VT wonen met onze mooie kelim poef, dat is een mooie reden om een leuk artikel over de oosterse poef te schrijven en er is meer in dit design. Zoals leuke bijpassende kussentjes brengt iedere ruimte in een 1001nacht sfeer met deze orientaals kleuren.

We staan in de VT wonen en zijn trots natuurlijk, het is dit keer onze mooie rood oranje kelim design poef. De sfeervolle poef die u dus niet in iedere winkel ziet liggen want deze komt helemaal uit het verre India. Met de handvervaardigd en dat kan je zien het is geen 10 in een dozijn poef. Het is echt ambachtelijk werk welke met precisie gemaakt is van fluweel zachte stof en is goed gevuld tot een mooie volle poef met een super gaaf design van kelim stof. Zo kan je er lekker comfortabel op zitten als er visite is of er een leuk oosters dienblad op zetten zodat het een bijzettafeltje is wat ook nog eens heel leuk staat in wereldse stijl.

Voorpagina van VT wonen met poef van Werel in Wonderland 

Dit keer zelfs op de voorpagina!

Kelim poef uit de vt wonen

 

  

 

Kelim poef online bekijken

 

Alleen een kelim poef is niet genoeg!

 

Als een kelim poef niet genoeg is voor uw interieur, dan zijn er gelukkig ook nog bijpassende sierkussentjes voor de sfeer compleet te maken. De kelim kussentjes zijn net zoals de poef in dezelfde stoffen gemaakt en daardoor mooi te combineren. Op de bank is het lekker zacht om tegenaan te zitten en het staat leuk. Er zit dus wel een patroon in, maar door de rustige aardse kleuren is het geen schreeuwende stof. De poef kelim is er in het rond in een 25 en 15 cm hoogte, maar ook een vierkante poef is mogelijk. Een matras is bijvoorbeeld op een bank bij de eettafel erg decoratief en je kan er lekker op zitten als je een etentje geeft met vrienden en familie. Bekijk de bijpassende kussens hieronder wat je allemaal kunt krijgen in deze warme stof.

 

kelim poef  Rode kelim matraskussen Rood kelim kussentje

 

Kleuren kelim stoffen.

Zoals je hierboven ziet is de kelim stof die bij de poef en kussen is gebruikt rood, maar er zijn meerdere kleuren van de kelim design. Zoals blauw als hoofdkleur en daarbij ook weer de bijpassende kussens en matrassen. Van de kussens met kelim design zelf, zijn er nog veel meer in veschillende kleuren. Dit is weer een andere soort stof, maar wordt ook kelim genoemd. Dit zijn ook echte sfeermakers voor op de bank, je wordt er vrolijk van! Bekijk ze hieronder allemaal van turquoise, beige, oranje tot groen.

 

Turquoise kelim kussen  Beige kelim kussen  Oranje kelim kussentje Blauwe kelim poef

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden