Kussentjes en een poefje voor de kinderkamer

Kussentjes en een poefje voor de kinderkamer

Kussens en een poef voor de kinderkamer moeten natuurlijk kleurrijk en gezellig zijn in de kamer, maar is ook handig om lekker op de poefjes te kunnen zitten. heerlijk om met LEGO te spelen op je kamer en tegelijkertijd heerlijk te lounge en een beetje weg te dromen.

Kinderen zijn meestal gek op kleur en dat is te merken aan de keuzes die ze maken als ze zelf iets mogen uitzoeken voor in hun eigen kamer. Dan kan het niet bont genoeg zijn en mag een roze poef gewoon gecombineerd worden met kleurrijke kussens in de kleuren blauw, groen, bruin en oranje. Bij merelinwonderland.nl is er volop keuze. zo hebben wij vierkante patchwork poefen gemaakt met indiase oude sari's, dus diverse kleuren en borduursels vindt u hierin terug. Er zitten aan de zijkant witte kraaltjes op met kwastjes om de poef een oosterse sfeer te geven. De ronde poefen zijn er in het laag en in het hoog, dus voor elke leeftijd en dus kleine of korten beentjes kunt u een poef aanschaffen. Zie hieronder een voorbeeld van een hoge en een lage poef.


              Lage roze patchwork poef                               Hoge poef patchwork blauw

Patchwork voor een kinderkamer?

Ook de patchwork poef is een hit bij de kinderen, dit omdat alle kleuren van de regenboog erin terug komen. Dus als ze niet kunnen kiezen is deze poef zeer gezellig voor in de kinderkamer. Ze kunnen er lekker op neerploffen en met vriendjes spelen en het zit lekker zacht en dat is ook niet verkeerd. De patchwork poefen zijn er in ronde vorm en in het vierkant en alle poefen en kussens in ons assortiment worden inclusief vulling geleverd. Hieronder een voorbeeld een vierkante poef.

              Vierkante poef patchworkKussens combineren met een gezellige poef.

Bijpassende kussentjes is wel zo leuk dachten we, en dus zijn er ook indiase kussens in blauwe kleur, oranje, groen, bruin, roze en alle kleuren waar we ook poefen van hebben. Ontzettend leuk om wat kussens in de kinderkamer te decoreren op het bed of lekker in de vensterbank. Natuurlijk kunnen er geen glitters genoeg op zitten, dus hebben wij een serie kinderkamerkussens laten ontwerpen die op en top oosters is met kraaltjes erop geborduurd, met zilverdraad erop en vele andere borduursels. Deze kussentjes zijn in de maat 30 x 20 cm gemaakt zodat u de kleine sierkussens echt leuk kunt decoreren op de kinderkamer. Dit zijn echter wel limited editions dus wees er snel bij, want we denken dat deze kussens voor de kinderen zeer in de smaak gaan vallen. Hieronder alvast een preview van de oosterse kussens.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden