Kinderkamer kleurrijke poefjes, kussentjes en decoratie

Kinderkamer kleurrijke poefjes, kussentjes en decoratie

In de kinderkamer moet er natuurlijk kleur zijn en een gezellige sfeer. Daarom is er nu een kleurrijke kindercollectie zoals poefjes, kussens in een speciale maat en nog veel meer leuke decoratie en opruimartikelen. Speciaal voor de kinderen om ook hun eigen kamer te stylen. Van super grote poef naar leuke sierkussens, maar ook de kleine kleurrijke zitkussens voor de wel hele gezellige hoekjes te creëren. De vele maar zeer vrolijke kleuren maken in een handomdraai een wonderlijke sprookjeskamer voor zowel een prins als een prinses.

De kinderkamer stylen is ontzettend leuk om te doen. Dit alleen al omdat die speciale kleine poefjes en kussentjes schatiig zijn om te zien en dat je helemaal los kan gaan met de kleuren. Bij merelinwonderland.nl is er namelijk nu een speciale collectie voor de kinderkamer. Denk dan aan een poef van Indiaas patchwork en kleine sierkussenjes in roze, blauw, paars, wit en zwart. kinderkamer poefjesNatuurlijk allemaal versierd met kraaltjes en kant. Ontzettend leuk vcor op het bed te decoreren of in een babykamer staat zo'n roze kussentje geweldig! Als kraamkado is een setje ook leuk om te geven, de kussentjes zijn er namelijk in een vierkante vorm en een rechthoekige. Natuurlijk blauw voor een jongen en roze voor een meisje.
 

Manden kisten voor de kinderkamer.

Elk kind moet ook in zijn kamer een mand hebben om het vuile wasgoed in te gooien, ze leren meteen wat en het is voor de mama en de papa makkelijk om de mand te pakken als je gaat wassen. Ook daarin is er volop keuze in kleur en ze zijn van plastic dus makkelijk schoon te maken. Er zitten ook handvaten aan om te tillen.

Roze plastic opbergmand  Kleurrijke opbergkist  Blauwe plastic kleurrijke mand

Grote of kleine ronde poef.


De standaard poef kennen we natuurlijk al, maar zoals hierboven in het blog iets minder bekend zijn dat zijn de ronde zitkussens. Deze behoren ook tot de poef toe en dit is eigenlijk doordat het een heerlijke zitzak is. Het zit zeer comfortabel en is een verrijking in elke kamer. De grote en de kleine ronde poefen zijn met kleine kwastjes met eigenlijk alle kleuren versiert. De patchwork waar de poefen van gemaakt zijn zijn gewoon kleine stukjes stof die aan elkaar genaait zijn, zodat elk poef uniek is. Wat dan dus dit betekend dat er geen een hetzelfde is en een kunstwerk op zich. Zie hieronder een aantal voorbeelden en bekijk ze allemaal zowel de grote als de kleine ronde poef. De kleine voor de kids om ook lekker voor de kachel te zitten op de grond, maar voor de volwassenen zijn de grote ronde poefen heerlijk om op te zitten en zeer stevig en groot genoeg om in de kleermakerszit te mediteren.

Grote ronde poef    Kleine ronde poefjes bekijken

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden