Wat is een (oosterse) plafonnière?

Wat is een (oosterse) plafonnière?

U heeft er ongetwijfeld wel eens een gezien bij iemand, zo een lamp tegen het plafond aan. Ze zijn meestal vrij plat met de lamp aan de binnenkant bevestigd. Zo een lamp zit meestal met een korte voet aan het plafond bevestig. Ze worden ook vaak plafondlampen genoemd. Dit zijn goede lampen om sfeer mee te creëren en uw kamer een leuke oosterse uitstraling te geven.

Oosterse plafondlampen

Vanaf nu zullen wij spreken van plafondlampen in plaats van een plafonnière. De meeste aanbieders hebben simpele lampen, ze worden vaak in het wit aangeboden. Wij doen daar niet aan mee, bij ons vindt u echt iets anders. Onze lampen zijn vrolijk en kleurrijk met een oosters tintje. Ze zijn handgemaakt in India en bedekt met prachtig glasmozaïek. Een lamp die wij aanbieden geeft altijd een mooie uitstraling aan een kamer!

De oosterse lampen die wij aanbieden in ons assortiment zijn behalve beeldschoon ook nog eens erg praktisch. U kunt gemakkelijk de kap van het plafond afhalen en terugplaatsen als dit nodig is. En voor schoonmaakwerk is de glazen plaat ook verwijderbaar waardoor u de binnenkant kunt schoonmaken. Op de achterplaat zitten namelijk 3 houders die de glazen plaat van uw oosterse plafondlamp op zijn plek houden. Wij bieden u alleen het beste van het beste en dat is natuurlijk in van onze mooie en praktische lampen!

Oosterse plafonnieres


Sfeerverlichting in uw huis

Om de meest geweldige sfeer te creëren is alleen een plafonnière ofwel een plafondlamp misschien niet genoeg naar uw smaak. Hier hebben wij een oplossing voor. Wij hebben sfeerverlichting sets, deze hebben waxinelichthouders en een oosterse plafondlamp. Zo heeft u dubbel zo veel sfeer in één keer. Sfeerverlichting is er niet alleen om licht te geven natuurlijk! Stelt u zich eens voor dat u in bad zit met een heerlijk geurtje om u heen. U kijkt om u heen en ziet een prachtig gekleurde gloed de badkamer verlichten door uw plafondlamp, op de badrand staan nog wat lekker ruikende kaarsjes in uw nieuwe waxinelichthouders. Dit klinkt toch als een heerlijk ontspannen moment. Zo ziet u maar, sfeerverlichting is voor veel meer doelen geschikt als u misschien in eerste instantie had gedacht!

Voor de mooiste oosterse plafondlampen en de geweldigste oosterse sfeerverlichting die er in Nederland te krijgen is zit u bij ons van Merelinwonderland.nl aan het juiste adres. Voor een ontspannen momentje in bad, tot een kamer in oosterse stijl om lekker in te ontspannen, bij ons vind u de verlichting en accessoires die u nodig heeft om uw oosterse fantasie uit te laten komen.

Reacties

  1. Alice Alice

    Mooie plafonniere kijk er Elle dag met veel plezier naar.
    Heb ook leuke waxinelichtjes erbij gekocht.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden