Speciale en exclusieve plafondlampen in de vorm van een bloem.

Speciale en exclusieve plafondlampen in de vorm van een bloem.

Eindelijk weer een variant op de normale mozaïek plafonnière, het was even wachten maar het resultaat is er dan ook. Met het succes van de ronde plafondlamp met ingelegd glasmozaiek, is er nu ook de opvolger in een bloem vorm. Deze vorm is in combinatie met het kleurrijke mozaïek een exclusief design. Dan kunt u zelf al nagaan wat het effect is aan uw plafond. Echt niet meer weg te denken van een gezellig huis. Bekijk dit artikel en laat je verrassen wat een lichtbron van deze klasse kan doen bij u thuis.

Bloem plafonniere, de naam heeft de plafondlamp natuurlijk te danken aan de mooie bloem vorm.  Dit is het broertje van de plafonniere van glasmozaiek die u al waarschijnlijk al kent en ook vrij populair is bij merelinwonderland.nl.  De gewone plafonniere gaat ook zeker de shop niet gaat verlaten, maar dit is een aanvulling op de (gewone glasmozaiek plafonniere) De al wel bekende mozaiek plafonniere is zo populair, omdat het in elk interieur past. Dat komt mede door de vele kleuren waar u uit kunt kiezen en zo ook de nieuwe bloem plafonnieres zijn in vele kleuren te bestellen. Hieronder de verschillende kleuren en wat voorbeelden.

exclusieve plafonnieres in een bloem plafondlamp


Het verschil kunt u goed bekijken als u allebei de videos bekijkt. Dan is het goed te zien bij video 1 dit is de nieuwe lamp waar goed de vormen te zien zijn van een bloem en bij video 2 daar is de wel bekende glasmozaiek ronde vorm goed te zien. Hier wordt dan ook goed duidelijk dat het echt alleen de vorm is die veranderd is.

Video 1 (Nieuwe bloem plafonniere.) 


Video 2 (De glasmozaiek plafondlamp)

Dit is natuurlijk maar een voorbeeld, want er zijn vele kleuren leverbaar. Maar om een goed beeld te krijgen van het verschil, hierbij de glasmozaiek plafondlamp in beeld.
 De bloem plafonniere noemen wij ook wel bohemian plafonniere, want door de vorm en de felle kleuren doet hij en past hij, goed bij de bohemian style interieur. Thuis past hij niet alleen in een Ibiza stijl interieur, maar ook in een brocante inrichting. Dit doordat het lampje ook in een neutrale transparante kleur te krijgen is. Daardoor past het makkelijk in een landelijke of zelfs in een brocante woning. De exclusieve verlichting aan het plafond is er niet alleen in 1 maat. Want niet elke ruimte is ook even groot, dus deze hebben wij in 2 maten laten maken in India. Namelijk in de maat van 36 cm voor de wat grotere ruimtes zoals een slaapkamer of woonkamer, maar ook voor de wat kleinere ruimtes, zoals voor het toilet of hal. Deze  ruimtes kunnen vaak ook wel wat sfeer en kleur gebruiken. De maat van de kleinere plafonniere is 25 cm doorsnee.

Specificaties van de exclusieve plafondlampen.

  • Handgemaakt in India.
  • CE markering.
  • 2 verschillende maten leverbaar.
  • 2 fittingen.
  • Gebruiksklaar geleverd.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden