Plafondlampen in diverse vormen en patronen.

Plafondlampen in diverse vormen en patronen.

Plafonnieres in kleuren zoals bruin, transparant, multi colour en nog alle andere kleuren in diverse patronen met ronde rozetten en glazen knikkers gemaakt in India. Maar ook in diverse vormen zodat de plafonniere kap zelf een bloemvorm heeft en met glazen kraaltjes is versierd zoals een echte sfeervolle plafondlamp uit India is.

De mozaïek plafonnieres worden nog steeds wekelijks ontdekt door menig persoon en meestal zijn deze blij met de vondst dat er eindelijk een mooie lamp aangeschaft kan worden voor het plafond in de kamers te verlichten. Ook dan nog in heel veel kleuren, dus je kan de kamers helemaal naar smaak inrichten. De kleur is erg bepalend voor elke ruimte en ben je daar eindelijk uit dan is er ook nog eens keuze uit diverse designs. Wat zijn designs nou egenlijk? Eigenlijk is de basis de glazen mal van de plafonniere , het witte voegsel en de glazen mozaïek stukjes. De glasstukjes welke bij elkaar een patroon vormen wordt mozaiek genoemd. De glasstukjes zijn er in diverse vormen zoals een driehoek, een rondje en een vierkante vorm. En dan zijn er ook nog halve grote ronde glasknikkers welke in het patroon gelegd worden. De lampen zijn ook echt anders om te zien als ze aan zijn, maar het zijn exect dezelfde kleuren mozaiek steentjes. Zo zie je dus maar de vorm alles bepaald. De traditionele design plafonnieres hebben een inleg van vierkant, ronde en driehoek steentjes zodat alle vormen erin zitten en rondom ronde vormen zitten en het patroon vrij rustig oogt. Dit is de meest verkochte design en is er in 3 maten. Je ziet duidelijk ook aan het patroon dat het ook al is het hetzelfde toch heel anders eruit ziet des te groter de maat wordt.

 

Patronen, designs ingelegd van stukjes glas.


Een ander design is dat de lamp enkel en alleen driehoek steentjes bevat maar verder het patroon net zo is ingelegd als het traditioneel design. Ook hierbij zitten er rondom aan de zijkant ronde rozetten en in het midden van elke rozet zit er een ronde hlave glazen knikker. Dit geeft een heel speels effect en doordat alle steentjes dezelfde vorm hebben ook rustige sfeer. Deze is iets strakker van design dan als je de diverse vormen plafonniere ziet. Nadat de steentjes erop zijn gelijmd wordt de kap ingesmeerd met wit voegsel, dit voegsel wordt donker als de lamp aan is en het licht schijnt alleen door de steentje. Dan zie je het patroon goed en komt de lamp het meest tot zijn recht.

 

Kleurrijke glaskraaltjes op de plafonnière.


Mag de lamp echt alleen voor de sier als sfeerverlichting zijn dan kan je ook de kraaldesign kiezen, dan zitten er allemaal gekleurde glazen kraaltjes in het witte voegsel. Dze schijnt wat minder door omdat er meer wit voegsel in is verwerkt en dus wat minder licht doorschijnt. Maar let op dit is wel zeer sfeervol en je ziet hier en daar wat sprankelende kleurtjes doorschijnen. Erg lief design als je een gezellig plekje wilt creeeren thuis voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Bloemen patroon van glasmozaiek in een plafonnière

 

Design voor ieder interieur.


Heb je de kleur gekozen en het design, maar wil je toch nog net iets anders dan hebben ze bij merelinwonderland.nl ook het bohodesign. Dan is de glazen kap van de oosterse plafonniere niet glasd rond maar geschulp zoals een bloemvorm. Deze is een echte aparte design plafonniere en als de lamp uit is lijkt het ook echt een bloem aan uw plafond. Wat meer speels dus en opvallender als een gewone ronde plafonniere. Ontzettend veel keuze dus voor iedereen die weer eens wat anders zoekt. Wil je het liever in het echt zien, kom dan op zaterdag langs in de showroom aan de Kleermakerstraat 8 in Velserbroek en bekijk de betoverende lampen met eigen ogen.

Reacties

  1. Merel van Wageningen Merel van Wageningen

    Goedemiddag, hartelijk dank voor uw aanvraag. Ik stuur u een privé mail met alle informatie.vr,gr Merel van Wageningen

  2. Ronald Ronald

    Kan ik een plafondlamp ook gebruiken als wandlamp? Ik wil deze instaleren in de tuin, maar mijn tuin is 45 m2. Kan ik het beste één kleur lamp nemen of kan meerdere kleuren ook? Ik heb zes lampen nodig. Wat is de prijs van een plafondlamp/wandlamp? Groet,
    Ronald

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden