Nieuwe plafondlampen met ijzeren sierplaatjes

Nieuwe plafondlampen met ijzeren sierplaatjes

Plafonnieres met ijzeren sierplaatjes in het midden welke orientaalse patronen doorschijnen. Dit zijn totaal nieuwe mozaïek plafonnières naar eigen ontwerp. Dus een mooie design lamp te noemen. Hier kunt u wat informatie over de nieuwe plafondlampen lezen van merelinwonderland.nl

Plafonnieres zijn er in mozaiek oosterse stijl, dat weten we inmiddels wel. Je ziet deze plafonnieres online bij merelinwonderland.nl in allerlei kleuren zoals paars, rood, multi colour, blauw en nog veel meer om op te noemen. Ook zijn de mozaiek plafonnieres in 4 maten te bestellen, allemaal erg leuk en een groot assortiment dus. U heeft vast al een mozaiek lamp ergens in huis hangen, op de wc of boven de bank en nu wilt u weer een andere kamer in huis inrichten met weer zo'n leuk en gezellige kleurrijke lamp, maar ja welke moet je nu weer kiezen. Eigenlijk vindt u alles mooi, maar u wilt net even iets extra's wat u nog niet eerder heeft gevonden online. Niet meteen denken aan een lamp die u bij de bouwmarkt koopt, maar denk eens aan het volledig eigen ontworpen nieuwe assortiment van merel in wonderland. Ook mozaiek plafonnieres en ook in kleur, nou heel bijzonder denkt u nu vast kom eens met wat nieuws! Maar kijk eens goed, want nu is er ook de luxery design plafonniere lijn. Deze zijn net weer een tikkeltjes speelser en exclusiever dan dat u gewend bent. Er zit namelijk een ijzeren sierplaatje in het midden met orientaalse patronen erin welke doorschijnen als de lamp aan gaat. En het grijze ijzer staat prachtig bij multi colour mozaiek, blauw en transparant mozaiek kraaltjes. Deze noemen wij iron plafonnieres, dit dus misschien ter overvloede omdat het iron plaatje gemixt is met mozaiek. Maar nu zijn we nog een stapje verder gegaan om ook de iron plafonnieres te laten maken in India met in plaats van wit voegsel, grijs voegsel erin te doen.
U begrijpt het al en al helemaal als u de afbeelding hieronder ziet.

Design plafonnière aan en uit
Dit is de mozaiek plafonniere met grijze voeg wat deze lamp echt een design plafondlamp maakt. Hieronder de plafonnieres met witte voeg dan ziet u goed het verschil.

Design plafonnieres

Ziet u nu zelf het verschil tussen de lampen?

Doordat het voegsel grijs is van kleur en het ijzeren plaatje ook grijs is, is dit overdag een grijze lamp en dat zie je echt nooit in de mozaiek lampen. Wij noemen dit daarom de luxery serie omdat het chique lampen zijn van uitstraling. En omdat er maar een paar gemaakt worden per keer om zo iets unieks aan te bieden in onze online winkel. In India dachten ze werkelijk waar we nou weer aan begonnen waren en ze twijfelden eerst of we het wel moesten doen. Ja hoor zeiden wij, we nemen de gok, we zagen het namelijk al helemaal voor ons hoe mooi het zou kunnen worden. We hadden gelijk, gelukkig en omdat in het voegsel ook kraaltjes zitten lijken het net kleine diamantjes die schittteren. Kortom de iron plafonniere, helemaal in de design sfeer, waan u in luxe. Uw huis verdient het!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden