Nieuwe blauwe en chique grijze oosterse plafondlampen

Nieuwe blauwe en chique grijze oosterse plafondlampen

Bekijk de nieuwe aanwinst van merelinwonderland.nl met de welbekende sprankelende kleuren met grijs voegsel. Een chique oosterse lamp die overdag een eyecatcher is in uw hal of toilet met parelmoerkleurige broken glass aan de achterkant. De blauwe plafonnière is weer in combinatie met turquoise glazen mozaïek steentjes hierdoor een super effect op het plafond. Het plafondlampje monteren is eenvoudig en goed uitgelegd in de handleiding. De oosterse lampen zijn een verrijking in uw interieur en daarbij komt ook dat u de enige eigenaar bent van deze unieke lampen. In dit artikel stel ik graag de nieuwe plafondlampen even voor.

Transparant plafonniere met grijze voegNieuwe oosterse lampen in de collectie van merelinwonderland.nl Het is weer tijd om de nieuwe lampen even voor te stellen vinden wij. De plafonniere die nieuw is in de familie is de grijze plafonniere met transparante glazen steentjes. De grijze kleur die u ziet is van het voegsel waardoor als de lamp schijnt mooi de transparante steentjes mee uit laat komen. Zo zijn er totaal twee verschillende lampen, namelijk overdag een opvallende chique plafondlamp waar verschillende vragen van zullen komen en in de avond zal dat niet anders zijn.Blauw met turquoise plafondlampDe heldere steentjes of eigen stukjes glas zullen sprankelen als diamanten aan het plafond. Dit is niet het enige familelid welke er nieuw is bijgekomen, want er is na veel aanvraag ook een nieuw lief lampje als plafonniere. Dit is dan de blauwe bloem en de naam verraad het al een beetje met blauwe druppelvormige glasmozaiek stukjes zijn er kleine bloemetjes gecreerd op de plafondlamp. En dan niet helemaal blauw, maar met turquoise afgewisseld zodat hij lichtblauw is overal en mooi schijnt. Ook erg lief voor een jongenskamer of een babykamer. Hieronder kom ik er later nog op terug en laat ik alvast een paar leuke afbeeldingen zien. Dus er is een grijze plafondlamp en een nieuwe kleine plafonniere blauw met bloemetjes nieuw in de collectie , toch vond ik (Merel )het nog niet genoeg. Er moest en zou nog een speciaal dingetje bij wat het echt eigen zou maken. Het is handgemaakt in India dus had even tijd nodig (ik moet er wel zowat een half jaar op wachten) maar goed dan heb je wel wat. En dan is het er eindelijk en dan toch niet helemaal wat ik bedoelde maar het resultaat mag er zijn! Blauwe met turquoise bloemen plafonniere met broken glass aan de zijkant en juist dit voor het speciale effect met mooie licht sprankelingen zoals bij de wel bekende oosterse lamp nieuw design. Kijk wie wacht die heeft wat en we blijven zo lekker creatief bezig toch? 
close up glas mozaiek

Nieuwe plafondlampen op een rij. 

Ik heb beloofd om alvast een paar mooie afbeeldingen te laten zien, dus hieronder de afbeeldingen en een video van de nieuwe plafonnieres even op een rij.
Oosterse transpante plafondlamp                        Plafonniere met blauw turquoise bloemen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden