Mozaiek plafondlampen of filigrain design lampen

Mozaiek plafondlampen of filigrain design lampen

De plafondlampen met een filigrain bewerkt ijzeren sierplaatje in het midden en daar omheen zeer kleurrijk glasmozaiek. Een waar kunstwerk aan het plafond zijn deze plafondlampen. Deze worden met de hand vervaardigd in India en in dit artikel bespreek ik verschillende van deze design plafonnières even door.
Mozaïek heeft altijd een apart design ingelegd en de echte patronen ziet u als de lamp aan is, vandaar dat de mozaïek lamp ook wel een design lamp wordt genoemd.Hierbij laat ik wat foto's en video's zien om zo'n mooi mogelijk beeld te krijgen van deze kunstwerkjes aan het plafond.

Plafondlampen die zie je overal wel,  maar deze plafonnieres zijn niet zomaar te vinden. Deze laten wij in India speciaal maken naar eigen ontwerp, dus waarschijnlijk kent u wel de mozaiek plafonniere en daar is natuurijk ook niks mis mee. Sterker nog, ik vind het zelf een van de mooiste plafondlampen die er te koop zijn. Niet weer een IKEA of GAMMA plafonniere, maar een leuke en sfeervolle glasmozaiek plafondlamp. Deze plafonnieres hebben wij gewoon een beetje gepimpt en daar is het resultaat dan ook naar. Het zijn ware kunstwerkjes voor aan het plafond te hangen. Echt design lampen welke mooi zijn afgewerkt en kleurrijk stralen. Hieronder vind je een paar voorbeelden.

Verschillende design lampen

Video van design lampen.

Om een goed beeld te krijgen van de design lampen, hebben wij een kleine video opname gemaakt en daarbij zie je alle details goed in beeld. De kralen en de mozaiek glas stukjes in vormen, zie je in diverse patronen ingelegd. Ook de afbeeldingen daaronder geven nog een beter beeld van de kleine details.

Kleuren en maten van design plafondlampen.

De design lampen van merelinwonderland.nl zijn er in verschillende kleuren, namelijk de transparante kleur, de rood/oranje, blauwe en natuurlijk de zeer populaire multicolour variant. Dit is de meest verkochte kleur samen met de transparante kleur. De lampen zijn en in 3 maten, 24cm, 38cm en in 50cm 
Kleuren van de design plafonnieres
Zoals u ziet is er nog wel een keuze te maken uit de kleuren van de plafonnieres. Wilt u die met een mooi sierplaatje welke een beetje doet denken aan een filigrain plafonniere, er is keuze genoeg! Als u dacht dat dit de enige keuze was die u mag maken, dan heeft u het mis. In een interieur zijn er veschillende ruimtes om verlichting op te hangen. Denk dan niet alleen qua vorm, maar ook aan de verschillende maten die worden aangeboden, want de deur moet ook nog open kunnen en uw hoofd moet u ook niet iedere keer stoten aan de lamp. Vandaar hebben echt overal wel aan gedacht. Zo zijn er verschillende maten te verkrijgen in de bovenstaande kleuren en allemaal in ronde vorm. Hieronder de maten van de design plafonnieres.

Maten van dedesign plafonnieres
Het is bijna magisch te noemen, de verandering na het aan doen van het design aan toe. Het is een totaal verschillende lamp met een totaal verschillende sfeer. Het is ook mogelijk om er een dimmer tussen te maken, waardoor de lamp wat warmer van kleur wordt. Hieronder nog even het grote verschil tussen aan en uit.

dsign lamp aan en uit
Design lampen bekijken

Hanglampen met een speciaal design.

Niet alleen qua design lampen voor aan het plafond zijn er, maar ook mooie design hanglampen. Of liever gezegd 1 hanglamp is daarin beschikbaar en wij hebben dit in de kleur multicolour gekozen. Om een goed beeld te krijgen of het wel mogelijk was met een filigrain sierplaatje in combinatie met het mozaiek te maken, is bij deze kleur namelijk hierbij zeer goed zichtbaar. Hieronder een afbeelding van de design lamp met een close-up. U ziet dat zowel aan en uit ook weer een verassende lamp om te zien is. Het leuke van een hanglamp is dat het licht dicht bij u op ooghoogte hangt, dus daardoor ook intenser overkomt. Helaas is het niet altijd mogelijk om een hanglamp in uw interieur te hangen, voor bijvoorbeeld een deur die open moet, want dan zit u wel aan een plafonniere vast.
Design hanglamp aan uit en close up

Exclusieve design tafellampjes.

Om een beetje een geheel te krijgen in uw interieur zijn er ook bijpassende design lampjes voor op de tafel in het assortiment opgenomen. Dit zijn verrassende lampen die helemaal in de stijl van de plafonnieres en de hanglampen zijn. Het is natuurlijk ook leuk om gewoon een apart lampje op een nachtkastje te zetten. Dit is dan ook al voldoende een speciale sfeer te creeren op de slaapkamer. Ik hoop dat u een beetje een goed beeld heeft gekregen over de design lampen die er zowel uit als aan erg mooi en sfeervol zijn en toch totaal verschillend.

Design tafellampen 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden