Filigrain plafondlamp (gaatjes plafonniere)

Filigrain plafondlamp (gaatjes plafonniere)

Oosterse filigrain plafonnière welke mooi plat tegen het plafond gemonteerd kan worden met super mooie patronen in de kleuren goud, zilver of in wit . Na heel lang wachten en veel overleg met onze fabrikant toch gelukkig gekregen om ons assortiment te verruimen. Dit artikel gaat over de wonderschone filigraan plafondlamp die er niet alleen in effe kleuren is, maar ook in chique kleuren met een sfeer waar je u tegen zegt. Al in meerdere tijdschriften gestaan voordat ze verkrijgbaar waren zeer verrassend artikel.

Plafonnieres met gaatjes (filigrain plafondlampen) of met die lieve bloemen patronen in de landelijke kleur wit of de oosterse sfeer met een rustig en neutraal uiterlijk mooi en strak tegen het plafond aan gemonteerd. Het rustige uiterlijk van de plafondlamp zoals warm goud in vintage look is een pre. Dit doordat de filigrain lamp zo in ieder interieur past of u nu van chique goud houdt of van helder vintage zilver. Een plafonnière hoeft allang niet meer saai te zijn en het blijft super handig voor al die hoge deuren en u uw hoofd niet stoot, maar zeker net zo gezellig is als een hanglamp. Deze serie nieuwe filigrain plafondlampen maakt het wel heel aantrekkelijk om nou eindelijk eens die lelijke uitstekende stroomdraden uit het plafond aan te sluiten op iets moois! ALs je dit ziet dan moet je bijna wel een plekje zoeken in huis toch? Ze zijn ook betaalbaar en natuurlijk komt alles volop op voorraad straks dus gratis verzenden en hup zo in huis! Heerlijk toch dat online shoppen!

Handgemaakte oosterse filigrain plafonnière  

Ambachtelijk handwerk tot in detail.

Cose up witte filigrain plafonnière  

overdag is het een plaatje aan het plafond.

Warme en super sfeervolle oosterse plafonnière

In de avond geeft de lamp verbluffende lichteffecten.

 

Witte of gouden plafondlamp?

Het wit is dan ook niet alleen spierwit, maar dit is een wash over de oorspronkelende kleur (goud) aangebracht. De filigrain plafonnieres waren er al in de volle kleuren, maar dit is niet meteen zo opvallend. Het valt eigenlijk weg in het interieur, want het is geen aanwezige lamp overdag. Tenminste niet als u de white wash kiest of de zilveren versie. Pas als het in de avond gaat branden dan geeft de plafondlamp een waar 1001nacht sfeer. Nee dat is echt niet overdreven, maar een subtiele sfeer met super mooie lichteffecten op het plafond. De gouden binnenkant van de lamp is een sprankelende felle kleur en hierdoor wordt het licht mooi over de ruimte verspreid en doordat de plafonniere bol loopt is het een waar genot om naar te kijken met al die mooie patronen op het plafond. De gaatjes patronen geven een oriëntaalse stijl en de plafonnières met fijn bloemenpatronen daar ziet u de bloemen schijnen op de muur. De lampen zijn van metaal gemaakt, dus hebben helemaal geen onderhoud nodig. Natuurlijk wel even afstoffen met de tijd, maar u hoeft niet aan de slag met poetsdoeken en vloeibare schoonmaakmiddelen. Weer eens wat anders aan uw plafond. Voor de romanticus of juist degene die durft en wat meer van stoere inrichting houdt. Bekijk de afbeeldingen hieronder om een totaal beeld te krijgen.

 Filigrain plafonnière

Welke en wanneer?

De filigrain plafonnières komen in juni bij merelinwonderland.nl aan dan zijn er ook meerdere variante zoals zwarte buitenkant met gouden binnenkant, goud buiten en goud binnenkant, de witte variant zoals hier in het artikel beschreven staat, maar ook een koperen binnenkant met een mat zwarte buitenkant en nog een paar varianten. Zodra de plafonnières vanuit India gearriveerd zijn volgt er een nieuw artikel en dan komen alle filigrain plafondlampen aan bod. Dan gaan we natuurlijk ook echte mooie foto's maken, want dit is even snel omdat we niet konden wachten en willen weten wat onze klanten ervan vinden natuurlijk! Wees gerust er komen meerdere maten dus welke kamer ook een mooie lamp verdient, er zit er een bij voor elke gewenste ruimte.Wij wachten tot die tijd in spanning af!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden