Design plafondlampen, magische en sprookjes lampen

Design plafondlampen, magische en sprookjes lampen

Op zoek naar Design plafonnières? Bekijk dit artikel over magische lampen voor aan het plafond. Bij merelinwonderland.nl kunt u magische verlichting verwachten. Door de vele kleuren en uniek patronen op de plafondlampen, creëert u een strakke en toch een sprookjesachtige sfeer. De plafonnière is multi inzet baar doordat er vele kleuren en maten zijn.

Design plafonniere bij merelinwonderland.nl zijn in een woord wonderbaarlijk te noemen! Deze kunstwerken zijn met de handvervaardigd in India. De kleurrijke lampen zijn multi inzetbaar door de verschillende maten en kleuren. Het interieur bij u thuis zal met deze plafonniere niet misstaan doordat er altijd een kleur leverbaar is dat bij u thuis zal aansluiten. Speel met de magische plafondlampen net zolang totdat u het juiste licht heeft gevonden. Hieronder vindt u wat afbeeldingen zodat u kunt zien wat kleur van de design plafonnieres met uw huis kunnen doen.

Design plafonnière sfeer impressie

Kleuren van design plafonniere.

Hierboven heeft u kunnen zien, wat kleur kan doen bij u thuis. Nu denkt u natuurlijk "wat een felle kleuren allemaal, ik heb alles brocant en/of gewoon wit en rustig". Ook daar zijn de design lampen op zijn plek. Er zijn plafondlampen in de kleur wit neutraal en bijna in ieder interieur inzetbaar. Het voordeel van een witte plafonniere is dat als het overdag is de lamp eigelijk niet opvalt en daarbij een rustig maar ook een strak uiterlijk heeft in uw interieur. Dan is het vaak zo, dat de koudere kleuren van de plafondlamp in toilet of badkamer gebruikt worden. Zo moet u denken aan een blauwe of groene plafonniere. Voor de sfeervolle hoekjes in huis worden de kleuren rood of bruin vaak opgehangen. Het leuke van een design plafonniere, is dat u de sfeer in een keer in huis veranderd, door de kleur die u kiest.

 

Maten van de magische design plafonniere.


De design plafondlampen zijn er in verschillende maten zo is er altijd een plek voor gezelligheid in huis. De plafonnieres zijn er in 4 maten gevarieerd van 25cm, die vaak voor toilet en of badkamer gebruikt wordt. Dan opvolgend een 38cm die multi inzetbaar is. Dit is dan ook de meest verkochte lamp. De grote plafonniere is 50 cm, deze wordt meestal in grote slaapkamer of woonkamer opgehangen. En dan de grootste plafonniere, dit is echt een pompeuse grote en ook zware design plafonniere van een doorsnee van wel 55cm. Deze lamp is niet zomaar op te hangen aan een gipsplaatje, dit moet echt goed vastgezet worden .Het is dan ook een lamp van wel 7+kg. De andere drie maten, zijn een stuk lichter en daarom ook makkelijker te monteren dus neem dit mee in uw keuze.

Makkelijk en veilig een design plafondlamp online bestellen.

Makkelijk en veilig een aparte lamp bestellen vanuit uw luie stoel. De lamp online kopen is makkelijk en handig, omdat u de lamp gratis thuis gestuurd krijgt. Zo kunt u meteen even kijken, of u het wel bij uw interieur vindt passen en mocht dat niet het geval zijn, dan stuurt u de design plafonniere gewoon retour.
U krijgt dan zonder gezeur of vragen het aankoopbedrag retour gestort Hieronder ziet u wat afbeeldingen van hoe u de lamp thuis gestuurd krijgt.

 

Ophangen van de aparte plafondlampen.

De design plafonniere is makkelijk op te hangen. Wilt u meer weten over het ophangen of monteren van een design plafonniere? Neem dan een kijkje in het artikel: ophangen of monteren van een plafonniere.
Het beste en veiligste is om een specialist in te huren, die dit netjes en veilig voor u kunt doen.
                                         Design plafonniere

Het binnenwerk van een design lamp.

De achterkant en het binnenwerk van een plafonniere van merelinwonderland.nl, is natuurlijk compleet. Dus u hoeft niet naar de bouwmarkt om fittingen te halen, want de lamp wordt gebruiksklaar geleverd. Dit wilt zeggen dat de plafonniere over 2 fittingen beschikt, die tot een bepaalde wattage zijn voorgeschreven. Die kunt u terug vinden in de gebruiksaanwijzing. Hieronder een afbeelding van het binnenwerk van de Design plafonniere.
                Binnenwerk design plafonniere                              

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden