Sfeerverlichting maken met oosterse lampen.

Sfeerverlichting maken met oosterse lampen.

Sfeerverlichting kopen? Op zoek naar lampen die je niet in elk huis tegenkomt? Met de oosterse lampen van merelinwonderland.nl heeft u de verlichting gevonden die u zocht. Met de handgemaakte (dus unieke) lampjes van mozaïek, of juist de filigrainlampen met gaatjes die mooie effecten op de muur geven.

Sfeerverlichting is meestal gedimd licht waarbij je jezelf op je gemak, rustig en relax voelt.
Ook voor de romantische zielen onder ons zijn er vele soorten sfeerverlichting op de markt.
Bij bijvoorbeeld een diner by candlelight zijn alleen kaarsen genoeg om de sfeer erin te krijgen om een fantastische avond met je geliefde te beleven.
Ook als je vriendinnen op bezoek krijgt en je wilt een gezellige welkome sfeer in huis laten voelen kan je dat zelf goed bepalen door net wel of niet een lamp aan te doen.
De felle keukenlampjes zijn handig om te koken maar is niet echt sfeerverlichting te noemen dus die mogen lekker uit.
De mooie handgemaakte oosterse lampen die je zelf met zorg hebt uitgezocht bij merelinwonderland.nl die wil je natuurlijk wel laten stralen.
Als de visite binnenkomt en je bent nog druk in de weer met je kookkunsten dan zien ze nog niet  hoe mooi deze oosterse lampen schijnen.
Pas als de sfeerverlichting aan gaat bij het gezellige etentje, dan zult uw bezoek versteld staan van de leuke orientaalse effecten die op de muur verschijnen.
Ook het mozaiek komt pas echt tot zijn recht als de lampjes aan mogen als het donker wordt.
Alleen het glasmozaiek schijnt dan door en u ziet dan alle mooie kleuren in de oosterse lampen. 
Er zijn oosterse lampen die u boven de eettafel kunt hangen de zogenaamde open hanglampen die aan de onderkant open zijn zodat u licht heeft op al het lekkers wat er op tafel staat.
Sfeerverlichting kan elkaar ook versterken door kleine en grote bollampen op verschillende hoogtes naast elkaar te hangen, maar daar moet ik bij zeggen dat je daarvoor wel de ruimte moet hebben.

Oosterse lampen in elke ruimte voor een goede sfeer. 

Oosterse lampen
Ook kleinere ruimtes zijn geschikt om sfeer in te maken, denk dan aan een plafonniere die je in kleine en grote maat hebt.
De kleine tafellampjes zijn leuk om op je nachtkastje te plaatsen, maar is je slaapkamer te klein voor een nachtkastje dan zijn de oosterse wandlampjes ideaal om boven je bed aan de muur te bevestigen.
De wandlampjes zijn ook gezellig om naast de trap te hangen zodat je een soort van verlicht pad krijgt en goed kan kijken waar je loopt.
Ook voor grote hoge ruimtes zijn er hanglampen die meer dan een meter lang zijn en zijn er diverse kleuren.
Dan maak je van een hoog wit kaal trappenhuis een waar walhalla waar u met plezier naar de sfeerverlichting kijkt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden