Oosterse lampen

Oosterse lampen

Mooie oosterse lampen in verschillende modellen en maten alle oosterse lampen zijn met de hand vervaardigd zo heb je oosterse lampen met mozaïek maar ook mooie oosterse lantaarns alle oosterse lampen komen uit India en hebben een ce keurmerk

Oosterse lampen uit India.


Oosterse lampen

De kleurrijke mozaïek oosterse lampen zijn er in verschilende maten en modellen, zo heb je oosterse hanglampen in pompoen vorm maar ook een oosterse hanglamp in bolvorm die er dan ook weer is in 2 maten. De oosterse lampen zijn er in verschillende designs er is een turks design een kraaltjes design en een traditioneel design ,allemaal handgemaakte oosterse hanglampen .
Nu hebben we ook nog oosterse lampen voor op de tafel deze oosterse lampen zijn er ook weer in verschillende designs en maten zo heb je oosterse tafellampen in een cone vorm maar ook een oosterse lamp in bolvorm die verkrijgbaar zijn in 2 maten.
Sfeervolle oosterse lampen voor aan het plafond kunnen in deze prachtige serie mozaïek lampen natuurlijk niet ontbreken, de oosterse plafonnières zijn er in meer dan 60 verschillende oosterse modellen . De oosterse lantaarns zijn hele andere oosterse lampen deze oosterse lampen zijn er ook in een oosterse tafellamp en ook een oosterse hanglantaarn .
Alle oosterse lampen zijn met de hand vervaardigd en zijn voorzien van een ce keurmerk.
Heeft u een leuk idee over een oosterse lamp dan kun u altijd contact op nemen wij kunnen bijna alle oosterse lampen laten maken in elke gewenste kleur.


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden