Messing grafische filigrain hanglampen

Messing grafische filigrain hanglampen

Exclusieve filigrain hanglampen, chique en sfeervol gemaakt van messing in 3 verschillende varianten. Een mooie bewerkte hanglamp wat echt handwerk is. Bij het artikel van Merelinwonderland.nl ziet u oriëntaalse lampen met sierlijke schaduwpatronen op de muur.

Nieuwe exclusieve hanglampen gemaakt van messing welke de zo mooie luxe uitstraling hebben en de kleur is warm en schijnt ook sfeervol door. Als u nu denkt wat is messing van kleur? Is het goud of meer brons? Dan zal ik dat gelijk hier even toelichten. Het is een combinatie van koper en zink, ook wel geelkoper genoemd. Na verloop van tijd krijgt de messing een bronsachtge gloed en of u vindt dat alleen maar mooi dat de lamp ook een oudere look krijgt, of u wilt dat de geelgloed liever bewaart blijft. Als u dat laatste liever wilt dan zult u de lamp toch even moeten onderhouden door er simpelweg met een zachte doek overheen te wrijven. Geen nood het is geen urenlange onderhoud.

 

Exclusieve messing filigrain lampen.

U kunt kiezen uit een bolvorm en dan niet meteen een hele grote, maar een mooie maat tussen en kleine en grote hanglamp in. Deze bol heeft een doorsnee van 25 cm en past vrijwel in elke ruimte. Wilt u toch wat meer volume dan kunt u er ook 3 naast elkaar hangen op verschillende hoogtes wat lekker gedurfd en speels is. Want niet alleen 2 nieuwe types bolvorm lampen zijn er nu, maar ook in dezelfde serie van de messing hanglampen is er een druppelvorm en dan dus ook weer een slag kleiner dan wat wij eerst in het assortiment hadden. Per lamp is er gekozen voor een ander gaatjespatroon. De gaatjes worden er met de hand in gemaakt in India en vormen samen een patroon. Werkelijk alle gaatjes hebben een bewuste plek in het metaal en is dus zeker een precies vakwerk wat ze in India als geen ander kunnen. Dat kan zijn een orientaals patroon, maar ook een grafisch patroon. Een hanglamp bol heeft mooie ronde oosterse vormen erin en als de lamp aan is dan ziet u deze op de muur schijnen, sfeervol en gezellig.Oriëntaalse filigrain lamp van messing

Houdt u ook zo van deze stijl en vindt u messing ook zo chique, maar dan liever niet met orientaalse sfeer omdat u van strak en een chique interieur design houdt? Ga dan voor het hanglampje messing met grafische vormen erin. Deze heeft een gaatjespatroon in driehoek vorm en de driehoekjes schijnen als vlaggetjes op de muur. Ontzettend gaaf en weer eens wat nieuws. Zeker een aanrader voor jonge mensen die van modern en stoer houden. Met een industriële sfeer kan je namelijk ook de kleur messing erbij matchen zodat het ook wel weer een warm huiselijk geheel wordt. Dus een stoer huis daar kan zeker ook messing bij! Er is vast wel een donker hoekje in huis waar dit lampje mag stralen toch?

Grafische patronen met een filigrain hanglamp van messing
De druppel hanglamp van messing is een oosterse verschijning zo op het eerste gezicht, maar kan door de waaier patronen het hart sneller doen kloppen van wie van orientaals en modern houdt. Het kan namelijk allebei gecombineerd worden en de warme gouden kleur is ook overdag erg warm als kleur. Dit soort lampen zie je in vele landen zoals Egypte, Marrokko en India en hebben de echte arabisch sfeer. Makkelijk is ook dat de onderkant opengewerkt is en daarom ook licht op het oppervlak schijnt, bijvoorbeeld voor boven de bar in de keuken is het leuk om er 3 naast elkaar te hangen. Dit oogt chique en je ziet dat er echt over nagedacht is om elke plek mooi in te richten. Het draad is in goud brons kleur zodat hij van top tot teen een geheel blijft. Ook het ronde plafondkapje is in messing kleur.
Druppel vorm filigrain hanglamp van messing
Omdat deze 3 nieuwkomers allemaal van dezelfde serie zijn en ook van kleur, kunt u deze ook als 1 lamp samen ophangen en dan in diverse hoogtes. Geinspireerd geraakt door de laatste trends zoals je vaak in vakbladen ziet, zoals vt wonen waar we onszelf laatst nog tegenkwamen met een ander oosterse sfeerlamp. Ook daar zie je vaak dat ze diverse vormen lampen bij elkaar ophangen voor een gedurfd effect. Zo hoeft u ook niet te kiezen en kunt u thuis genieten van alle soorten, want zeg nou zelf kunt u nog kiezen welke uw interieur mag verlichten?

Set van 3 filigrain hanglampen van messing

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden