Ik ga verhuizen en heb nieuwe sfeerverlichting nodig

Ik ga verhuizen en heb nieuwe sfeerverlichting nodig

Ik ga verhuizen en ik heb nieuwe sfeerverlichting nodig in een warme oosterse sfeer en in leuke sprankelende kleuren en dan mozaïek plafonnière en een arabische hanglamp met filigrain patronen.

Ik ga verhuizen en ik neem mee.......Je kent het wel, eindelijk dat leuke nieuwe huis of appartement gevonden en je hebt er helemaal zin in! Maar terwijl je druk bezig bent met alles inpakken sneuvelt er hier en daar ook wel eens wat en ontkom je er niet aan om ook nieuwe artikelen aan te schaffen. Op zich is dat op dat moment balen natuurlijk want verhuizen kost al zoveel. Alleen al de echt nodige nieuwe oosterse meubeltjes en een nieuw vloerkleed, want dat oude heeft ook wel zijn beste tijd gehad. Maar vergeet niet hoe leuk het ook kan zijn om weer frisse nieuwe artikelen te kunnen kopen voor in het nieuwe huis. Dan kan je tegenwoordig natuurlijk gewoon lekker thuis achter de pc wanneer je tijd hebt gaan zoeken naar leuke nieuwe lampen. Er is erg veel aanbod en je kunt overal wel terecht voor een gewone lamp, maar als je echt op zoek bent naar de warme oosterse sfeer en kan je huis ook wel wat kleur gebruiken, dan moet je toch echt eens kijken bij de site merelinwonderland.nl.

 

De juiste sfeer thuis.

Je zal je ogen uit kijken daar vind je heel veel gekleurde lampen van glasmozaiek en de 1001nacht lampen in filigrain stijl. Deze zie je ook als je naar zo'n mooie hammam ruimte gaat in de sauna. Deze filigrain lampen zijn handgemaakt in India en goed te betalen, ook onderhoud is niet nodig. Misschien heeft u al eens zo'n leuke hanglamp gescoord in het buitenland in Marrakech en wilt u deze natuurlijk houden voor in het nieuwe huis.

!001nacht filigrain hanglamp    Grote oosterse hanglamp    Witte oosterse mozaïek hanglamp  

 

Tips en tricks.

Of heeft u net nieuwe verlichting gekocht en neemt u deze mee. Alleen vergeet dan niet dat de plafonds wel eens hoger of lager kunnen zijn en dat u het elektradraad moet inkorten of verlengen. Dit is heel eenvoudig te doen zelf en er zijn ook op you tube handige video's om te bekijken hoe u de lampen kunt verlengen en inkorten. Dit is ook zo met wandlampen, als u net 2 leuke cilindervorm glasmozaiek wandlampen in oosterse sfeer heeft gekocht en deze gewoon met de stekker in het stopcontact doet kunt u ook gewoon het draad aan de achterkant van de lamp afknippen en de draden rechtstreeks aansluiten op het contactdoosje uit de muur. Het is ook leuk om de lampen eens in een ander perspectief te zien, bijvoorbeeld de wandlampen die je gebruikte als slaapkamerverlichting voor naast het bed boven het nachtkastje. Deze kan je ook in de gang hangen als halverlichting en dus dat je dan rechtstreeks op de muur monteert. Weer een heel ander gezicht maar gewoon dezelfde lampen in een andere ruimte gebruiken. Denk ook eens aan een mozaïek plafonnière die in de wc hangt, waarom hang je deze niet op in de badkamer? De mozaïek lampen zijn namelijk geaard en geschikt voor vochtige ruimtes. Zo creëer je een sfeervolle badkamer in de kleur die je maar wilt. Gezellig een paar bijpassende waxinelichtjes van mozaïek erbij en heerlijk je eigen hammam ruimte heb je in een klap. Eigenlijk zijn lampen dus altijd een goede investering en heb je er voor lange tijd plezier van. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden