Gouden grote open filigrain hanglamp

Gouden grote open filigrain hanglamp

Nieuwe goud kleurige filigrain hanglamp in een grote en kleine maat met verbluffende patronen , alleen bij merelinwonderland.nl verkrijgbaar en dus uniek! De lamp is er in 2 maten en heeft een vintage gouden coating die mooi tijdloos is maar zeker niet sfeerloos. Deze sfeervolle grote open hanglamp is nieuw in de collectie en daarbij hoort dan ook een introductiekorting.

Nieuw in de collectie de grote open hanglamp filigrain style met bijpassende waxinelichthouders om het plaatje compleet te maken. De grote goudkleurige hanglamp is perfect voor boven een eettafel omdat het licht goed verspreid wordt over de tafel. Omdat het een grote open onderkant heeft want jawel de lamp is maar liefst in doorsnee 50cm, dus een vrij riante maat. De nieuwe patronen van de lamp geven verbluffende lichteffecten op de muur en op het plafond, het is namelijk een lotusbloem aan de bovenkant van de lamp en rondom een blaadjes patroon. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Filigrein hanglamp met open onderkant  Close up filigrain hanglamp  Prachtige licht patronen op de muur van de open filigrain hanglamp

 

welke maten open filigrain hanglamp?

Er zijn 2 verschillende maten van deze open hanglampen zodat in elke ruimte wel zo'n mooie filigrain lamp kan schitteren. De lampen zijn identiek van uiterlijk en kleur, maar gewoon een maat verschil en wat is een maat dan?

De kleine variant:

  • Doorsnee van 36 cm
  • Opening doorsnee van 26 cm
  • ketting lengte 95 cm
  • Ketting lengte inclusief sierkapje 108cm (voor op het plafond)

 

Oosterse hanglamp bekijken

 

De grote open hanglamp:

  • Grote maat is 45 cm hoog
  • Doorsnee 55 cm
  • Opening 40 cm
  • Ketting lengte 94
  • Ketting lengte inclusief sierkapje 108 cm (voor op het plafond)

 

Grote filigrain hanglamp bekijken

 

Zoals hierboven beschreven staat is er een sierkapje, wij bedoelen met het sierkapje het kapje wat tegen het plafond aan komt en natuurlijk is deze ook geheel in goudkleur zoals de rest van de hanglamp. Zie de duidelijke afbeelding hieronder:

 

 

Afdekkapje/sierkapje oosterse hanglamp.

 

tip: Vindt u de grote maat te groot en te grof voor in uw interieur en de kleine te klein? Geen probleem! U kunt ook twee kleine hanglampen naast elkaar hangen zo is het niet te grof en u heeft toch genoeg licht.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden