Filigrain verlichting is KUNST! Spelen met licht.

Filigrain verlichting is KUNST! Spelen met licht.

Ook de fotograaf uit Santpoort zuid heeft filigrain lampen ontdekt, het is een waar kunstwerk geworden. Het spelen met de filigrain effecten kan niet alleen op de muur, maar nu ook op een persoon. Het is daardoor ook echt met recht kunst. Bij merelinwonderland.nl zijn wij eigenlijk alleen gewend om mee te helpen aan een sfeervol huis. Maar we hebben nu ook een kleine bijdrage gedaan aan een stukje kunst met licht.

Het was inmiddels al bekend, de magische sfeerverlichting met een oosters tintje zijn mooie filigrain lampen met super effecten op de muur. Daar heb ik al vele malen over geschreven in mijn blog. Maar ja, het is weer zover. Er kan weer een stuk over de filigrain lampen geschreven worden, maar dit keer niet over de wattage die er in moet voor het juiste effect op de muren, maar heel iets anders dit keer. Namelijk over een stukje kunst. Kunst? ja kunst, we hebben het hier over een stukje echte kunst. Het zit zo, wij werden opgebeld of we wat lampen wilde uitlenen voor een project van een ard-nude fotografie (Ben Ernst). Deze wilde graag langs komen om wat lampen uit te zoeken. Hij had een idee in zijn hoofd, om met de licht effecten een waar kunstwerk te maken. Hieronder ziet u wat mooie foto's van wat er ook mogelijk is met filigrain lampen, het idee is dus mooier uitgepakt dan dat hij had gehoopt. Dus niet boven de eettafel of voor mooie muureffecten, maar dit keer voor mooie lichteffecten op een lichaam.
Filigrain lampen als kunst 

Bij deze collectie foto's ziet u hoe warm en sfeervol ze schijnen, daarom is de filigrain lamp met gouden en koperen binnenkant ook erg geliefd bij iedereen. Doordat de buitenkant mat zwart van kleur is schijnen de orientaalse patronen prachtig door de gaatjes heen. Kiest u voor de lamp met zilveren binnenkant, dan zult u al gauw zien dat deze kouder licht geeft en wat feller is om te zien als hij schijnt. Als u dan van blauw, zilver en grijs houd en die woninginrichting heeft, dan is deze lamp weer een mooie aanvulling in uw interieur.
Of u nu voor goud, koper of zilver kiest, het is altijd in vintage stijl afgewerkt zodat het mooi bij de lamp past.

Kunst met verlichting

Weer eens wat anders met filigrain lampen.

Bijgekomen van deze zeer indrukwekkende foto reportage? Wij vonden het zeker de moeite waard om dit met u te delen. Weer eens wat anders met een filigrain lamp, meestal zijn het lichteffecten op de muur, maar dit is net een waterwal van licht ook een leuke reportage maken thuis? 
Denk aan handen en voeten met sierlijke orientaalse prints erop schijnend. Of een baby gehuld in warm gouden gloed van de lamp.We gaan nu helemaal out of the box denken om alleen maar bij een lamp te denken aan sfeerverlichting toch? Ga thuis eens aan de slag met uw eigen filigrain lamp en ik weet zeker, u had dit nooit gedacht! 

     Filigrain lampen                                  Filigrain druppel

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden