waxinelichthouder, theelichtje glas mozaïek.

waxinelichthouder, theelichtje glas mozaïek.

waxinelichthouder als theelichtje van glasmozaiek gemaakt met gekleurde stukjes glas met de grootste precisie er op geplakt zodat er een mooi patroon in verschjint de unieke taxines zij met de handgemaakt dus u zult ze niet bij de supermarkt of Ikea zien echt uniek te noemen dus. de sfeer maskers in huis zijn deze kleine maar niet weg bedenken uit huis zijn deze kleine kleurrijke decoraties bij merelinwonderland.nl vindt u vele gekleurde sfeermakers voor in uw interieur bekijk dit artikel;l en laat u verrassen.

Sfeervolle theelichtjes
Waxinelichthouders zijn vaak in het wit glansend of juist mat. Het theelichtje staat de hele dag op uw meubel en wordt pas gezellig als het donker wordt en u er een kaarsje er in aan steekt. Bij de waxinelichthouders van merelinwonderland.nl is dat zeker niet het geval, want bij de kleurrijke waxinelichthouders is het de hele dag een gezellige sfeer in uw woonkamer. Het hoeft niet altijd donker te zjn om te genieten van het theelichtje, want zowel overdag een gezellige sfeer als in de avond. En als er een kaarsje in aangestoken wordt, dan moet ik zeggen dat het wel nog mooier is. De waxinelichthouder is er in vele maten en vormen. Zo zijn er grote ronde glazen bollen, maar ook juist kleine in cilindervorm of bolletjes voor in een gezellig hoekje van de woonkamer bijvoorbeeld. Hieronder wat voorbeelden van de diverse vormen.

modellen waxinelichthoouders en theelichtjesBepaal de sfeer met een theelichtje.

Een sfeer bepalen bij u in de woonkamer doet u niet met een bank of tafel, maar met kleine details. De waxinelichthouders zijn daarbij niet meer weg te denken. Met de kleurrijke glasmozaiek lichtjes bepaal je de juiste sfeer inoosters waxinelichthouder een handomdraaai. Ben je in de stemming voor de juist warme of de koele kleuren? Zo is de transparante kleur met de multicolour gemixt erg populair. Zo zijn de wat bepalende kleuren zoals rood of groen vaker weggelecht voor de wat apartere hoekjes in huis. Bijvoorbeel een hoekje waar je echt geen raad mee weet, daar kan je bijvoorbeeld een dienblad met wat verschillende kleuren theelichtjes op zetten zodat het in een keer een gezellig hoekje is. MIx wat door elkaar en denk ook eens out of the box door de lichtjes gewoon eens ergens waar je het niet verwacht neer te zetten, zoals op het toilet of een paar bij de rand van het bad als je een ontspannen bad neemt. Ook bij een gezellig diner thuis kan je de tafel versieren met wat gezellige kaarsjes in een mooie glazen mozaiek waxinelichthouder. Vooral met de feestdagen kan je het hiermee nog sfeervoller maken op tafel. Want niet alleen zijn ze versierd met kraaltjes en de traditionele glasmozaiek, maar denk ook aan gouden of zilveren sterretjes die sfeervol doorschijnen. Geweldig om in een kerststukje te verwerken!Ook voor op de tafel in de tuin breng je sfeer buiten. Heerlijk die lange zomeravonden gezellig buiten kletsen met een dekentje om, dan maken de sfeerlichtjes het net wat knusser vind je niet? Aangezien iedereen wel kaarsjes in huis gezellig vindt, is er voor ieder wat wils, of je nou van de ibiza stijl waxinelichtjes kiest of voor neutrale transparante mozaiek houders. Kijk naar de kleuren in je eigen huis en probeer eens wat uit en zie wat een leuk effect de waxinelichten van mozaiek hebben. De filigrain theelichthouders zijn van metaal gemaakt en deze zijn erg verassend als je ze aan doet, want dan zie je de speelse vormen welke vaak orientaals ogen. Omdat het metaal dan warm kan worden zit hierin meestal een cilinder glas waarin je de waxinelicht in kan branden, ook omdat het licht zich dan mooi verspreid.
 

Betoverende theelichtjes met gouden sterren.

Extra grote waxinelichthouder met transparante sterretjes welke doorschijnen als er een kaarsje in wordt gebrand. Prachtig sfeervol en van mooie kwaliteit, een echt sprookjesachtige sfeer in uw huis. Dit is dan een heel grote ronde theelicht, maar er is ook een middenmaat en ook met gouden binnenkant voor een chique sfeer te geven. Ook als geschenk ontzettend mooi om te geven.


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden