Sfeerverlichting voor de woonkamer.

Sfeerverlichting voor de woonkamer.

Wilt u een unieke woonkamer met oosterse sfeerverlichting? Combineer dan de juiste kleuren en laat geen hoekje van de woonkamer met rust. Benut alle lege ruimtes om de juiste sfeer te brengen in uw huis en zo het interieur van de ruimte helemaal te laten kloppen. Begin met de verlichting tot de juiste wattage aan toe. Bij merelinwonderland.nl schrijven wij geregeld over sfeerverlichting en dan met een oosters tintje. Dit keer is de woonkamer aan de beurt en wij hebben wat leuke en verfrissende ideeën voor u op een rijtje gezet. Van leuke sfeervolle patronen op de muur van de filigrain lampen, tot koperen lampen die zowel uit als aan een eyecatcher zijn.

Oosterse sfeerverlichting voor het hele huis, dus ook sfeerverlichting voor de woonkamer. De verlichting in de woonkamer is zeer belangrijk voor de sfeer in uw huis. De meubelen en de vloerkleden moeten dan ook natuurlijk goed bij elkaar matchen. Neem nu eens de woonkamer, vaak is dit een ruimte die in een stijl is gedecoreerd en daardoor vaak beperkt wordt.  De woonkamer die wij voor ogen hebben is echter heel anders van stijl.  Dit is een woonkamer die een geheel is, maar toch aparte sfeervolle hoekjes heeft. Dit kan bijvoorbeeld heel makkelijk gemaakt worden door verschillende oosterse lampen op te hangen. Lampen die wel een geheel zijn, maar een totaal andere sfeer geven als je een boek aan het lezen bent in zo'n hoekje. Woonkamer verlichting met sfeer

Functionaliteit of juist sfeer of allebei?

De functionaliteit van de sfeerverlichting is natuurlijk belangrijk, maar je wilt niet een TL balk in de woonkamer toch? Een ook geen donker hol waar je geen hand voor ogen kunt zien. Wat vaak wel super sfeervol is is sfeerverlichting, dus je moet voor de middenweg gaan en de juiste wattage in de juiste lampen draaien. Dit is heel persoonlijk natuurlijk, want wat de een graag wilt is een goed boek kunnen lezen en de ander wilt juist lekker weg kunnen dommelen in zijn of haar luie stoel. De lamp met grote open patronen geeft meer licht dan een lamp met fijne filigrain patronen. Groot of een kleine maat is dus al een heel verschil.Elk hoekje van de woonkamer een eigen sfeer.

Een fijne leeshoek creëren bij u in de woonkamer met een gezellig lampje,  waarbij  u heel wat boeken kunt verslinden. Lekker met een warme kop thee erbij heerlijk weg dromen met een goed boek. Met een huiselijk en intiem gevoel en een lekker zittend huispak is een warme sfeerlamp een echte bijdrage aan deze sfeer thuis. Een simpel glazen hanglampje met koper kunt u helemaal zelf decoreren met een mooie ouderwetse gloeilamp, waarbij je het koperdraad nog erin ziet. Deze gloeilampen zijn er in diverse vormen, dus erg speels om erin te draaien en kijken welke het leukste erin staat.

Sfeervolle lees lamp   Sfeerverlichting met helder glas

En vergeet niet de eettafel te verlichten, daar heeft echt iedereen licht nodig. Maar juist dan geen felle ongezellige verlichting, maar ook niet te weing licht. Hier is een dimmer dan ook vaak de uitkomst. De dimmer kunt u gewoon afstellen naar welke sterke u op dat moment nodig heeft. De eettafel vraagt wel vaak om open hanglampen. Dit is omdat dan de eettafel goed verlicht wordt door het directe licht. Is er te weinig ruimte in uw woning voor een hanglamp boven de tafel of ergens anders? Dan is een van de sfeervolle plafonnieres van kleurrijk glasmozaiek misschien wel iets voor u. Deze plafonnieres zijn er in vele kleuren en maten, maar wilt u heel veel kleur in huis? Dan is de multi colour combinatie echt de mooiste  sfeerverlichting welke in ons assortiment zit. Houdt u meer van rust en neutrale kleuren in huis? Dan is de witte plafondlamp de rustigste kleur plafonniere die in het assortiment zit. De transparante plafonniere is erg klassiek, maar zowel uit als aan een mooie stijlvolle lamp. Hieronder een video van een plafonniere van glasmozaiek in een bloemvorm en een zeer kleurrijk bohemian uiterlijk, maar toch ook oosters om te zien.
 


Nu vindt u de plafonniere misschien veel te druk, maar er zijn vele kleuren van deze mozaiek lampen te krijgen. Bedenk maar eens als u een koperen filigrain lamp combineerd met een bruin beige plafonniere, die tegen het goudkleurige aan zit. Een super sfeer in uw huiskamer en  de warme koper kleur van de filigrain lampen met de bruin beige steentjes van de plafonniere passen zeer goed bij elkaar. Ook overdag een eyecatcher in huis, hieronder een facebook video om het verschil tussen overdag en in de avond aan u te laten zien. Bekijk de video dan ook helemaal en u zult zien dat het bijna magisch genoemd mag worden.


Video bekijken van sfeervolle plafonnière

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden