Sfeerverlichting tips

Sfeerverlichting tips

Oosterse lampen online bestellen? Daar kunt u vast wel wat tips bij gebruiken.
De sfeerverlichting die u helemaal in 1001nacht sfeer brengt moet wel op de juiste plaats hangen en niet tegenvallen als u de lamp binnen krijgt. Bij merelinwonderland.nl heeft u genoeg product foto's.
Zo zijn de lampen uit en aan te bekijken en ook nog in sfeer.
Vindt u het moeilijk een keuze te maken van een foto, dan is er altijd een mogelijkheid om in de showroom te komen kijken zodat u de lampen echt even kunt voelen en vasthouden.

Bestellen van oosterse lampen in de online webshop of in de showroom, het maakt niet uit want is even makkelijk. Het issue is eigenlijk alleen dat u de lamp niet bij u thuis kunt zien hangen op de plek waar u het in gedachten heeft.
Tip 1 : Bekijk waar de sfeerverlichting moet hangen en meet eventuele deurposten op en de hoogte van het plafond.
Tip 2 : Bekijk de hoogte van de lamp waar uw interesse naar uit gaat en waar hij voor gebruikt dient te worden.
Tip 3 : Waarvoor heeft u de lamp nodig? om te kunnen lezen of echt voor sfeerverlichting te creeren?
Kijk daarom goed naar de max aantal wattage wat er in de verlichting gaat en of het mooi naar wens doorschijnt.

Handige sfeerverlichting tips. 

Hoeveel lampen heb ik nodig boven mijn eettafel? Dat is een vraag waar je het andwoord maar moelijk van kan beantwoorden,  maar het is echt niet zo moelijk als je denkt .
Neem een spotje en hou deze ongeveer 70cm boven de tafel, pak een vel papier en rol deze als een trechter op. Hou deze trechter tegen het spotje aan en daar heb je de lichtbron.
Zo weet u ongeveer wat u nodig heeft.
Als u het precies wilt weten pak dan een meetlint en maak de trechter met de zelfde doorsnee als de oosterse lamp die u online wilt bestellen.
Denk ook goed aan welke wattage u erin draait, dat geeft een goede indruk hoe het er met de echte sfeerverlichting uitziet boven de eettafel.
De meeste mensen kiezen toch vaak voor een open hanglamp boven de tafel, dit omdat die het meeste licht geeft op het oppervlak natuurlijk.
Als u liever een gesloten lamp wilt aanschaffen, dan is het moelijker te testen hoeveel licht dit geeft. Wij adviseren dan om het altijd van tevoren te vragen of de lamp geruild kan worden.
Ook kunt u gewoon online bestellen, daarmee heeft u altijd de garantie om het produkt te retourneren of om te ruilen binnen 14 dagen.
Merel in Wonderland is tevens aangesloten bij een webwinkelkeurmerk, dus u bent in goede handen. 

Wat voor sfeerverlichting online bestellen?

Een donker hoekje waar precies een deur open gaat, eigenlijk zon plekje in huis waar je niks mee kan, en   toch zijn hier ook oplossingen voor.
Denk hierbij aan een plafonniere die plat tegen het plafond aan geschoeft is hier door kan de deur gewoon geopend worden en is het saaie plekje een stuk minder saai. 
Of juist een leuk spotje op een speelse manier geplaatst juist van onder af, alleen hierbij is het wel belangrijk dat het spotje zo geplaatst wordt dat als er iemand de deur door komt die genen niet verblind wordt door het licht.

Te snel uitgekeken op uw sfeerverlichting?

Er zijn verschillende trucs voor een nieuwe sfeer te creeren thuis door middel van de verlichting te verplaatsen hier door is het huis in een keer veranderd.
Als u sommige  verlichting niet kunt verplaatsen omdat u de stroomdraden mooi heeft weggewerkt dan draait u er gewoon een ander peertje in met bijvoorbeeld mat of geel glas zodat u toch nog een andere sfeer heeft.
ook de lampen zelf kunt u online bestellen dit is helemaal makkelijk kunt u gewoon rusig kijken welke sfeer u wilt.

Spullen voor sfeerverlichting test.

De sfeerverlichting tip die hier voor besproken is voor de eettafel kunt u natuurijk ook op andere plekken toe passen wat heeft u er voor nodig?
  • Schaar voor de trechter als u precies de afmeting wilt hebben.
  • Plakband  zodat u de trechter mooi rond kan maken.
  • Een spotje of bouw pendeltje .
  • Een meet lint van ongeveer een meter.
  • Handschoenen het peertje kan heet worden!
Meer is er niet nodig voor een goed beeld te krijgen van het soort en hoeveel lamp(en) u nodig heeft.

oosterse lampen 


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden