Sfeerverlichting met super plafond licht effect.

Sfeerverlichting met super plafond licht effect.

De nieuwe sprankelende oosterse hanglampen zijn nu gemaakt met met super magische licht effecten op de muur en plafond. Het lijkt wel een ouderwets huis met een ornament op het plafond. Een betoverend plafond door er een kopspiegellamp in te draaien voor maar 2 euro. In combinatie met een oosterse lamp van nog geen 80 euro is dit echt een plaatje in uw interieur. In dit artikel laat ik wat voorbeelden zien van de nieuwe sfeerverlichting.

Nieuw in ons assortiment zijn deze filigrain lampen met super effecten op het plafond. Net per 04-01-2017 uit de container aangekomenen en nu al op de webshop te koop. Ik zal de lampen even voorstellen aan u, ik loop ze per kleur en maat even door zodat ze zo allemaal aan de beurt komen. Daarin zal ik ook de oudere vertrouwde versie er even naast zetten,  zodat u het verschil goed kunt zien. Het zijn geen grote verschillen ook deze waren net zo magisch om te zien als de lampen branden, maar om toch nog een aanvulling te hebben in ons assortiment hebben we toch de collectie uitgebreid. Net even een tikje anders en wat meer aanwezig overdag om te zien door de rondjes rondom de lamp. Hieronder kunt u goed de verschillen zien, zoals het bestaande model welke iets kleiner is. Het vertrouwde model is wat strakker dan het nieuwe model, omdat deze uitvoering een stukje pompeuser is en de bewerking op de lamp is wat meer oosters door de munt vormen op de lampion zelf.
De nieuwe oosterse lampen en de verschillen


Nieuwe kleur oosterse hanglamp.

Magische licht effecten met filigrain lampenNiet alleen de modellen zijn anders, maar de kleuren hebben ook een aangepaste nieuwe kleur.  Welke we tot nu toe nog niet hadden is de lamp met een koper kleur finish. Ik zeg koper kleur omdat het niet echt koper is natuurlijk, want dan zou de prijs het 5 voudige zijn en zo veel verschil zie je niet. Zeg nu zelf, deze lamp is met zoveel vakkundige precisie nagemaakt dat zelfs het groene aanslag erop zit.(zie de close-up afbeelding 4)  De koperen hanglamp die u hieronder ziet is de grote maat en is deze te groot dan is deze er ook in een maat kleiner.
Nieuwe kleur filigrain lamp

Van top tot teen oosterse sfeerverlichting.

Sfeerverlichting met filigrain lampenDe oosterse hanglampen zijn van top tot teen oosters. Dit komt omdat het plafondkapje een mooie afwerking heeft net zoals de ketting en natuurijk de lamp zelf. Dat is wel echt de eyecatcher in huis natuurlijk, maar als de lamp aan gaat dan begint pas echt het feest. Aan de onderkant is een orientaalse metalen sierpunt gemaakt om de lamp nog extra de oosterse sfeer te geven. Natuurlijk staat dit extra mooi aan de lamp. Overdag dus een plaatje om naar te kijken en in de avond licht het plafond op en u zult de mooiste vormen erop zien. Het is bijna magisch te noemen.Speel en probeer uit met een gloeilamp welke effect u mooi vindt, want u kunt er ook voor kiezen om wat meer effecten te krijgen op de muur. Hieronder een paar voorbeelden van een magiche lamp.
Mooi afdek kapje en totale filigrain lamp 

Licht effecten op de muur en plafond.

De magische vormen en lichteffecten krijgen is een koud kunstje met deze lampen. De lamp komt het mooist tot zijn recht als de lamp zo dicht mogelijk bij het plafond hangt. Echt een kunstwerk in de huiskamer met het wouw effect op en top. De nieuwe oosterse hanglampen zijn niet alleen boven de eettafel geschikt om op te hangen wat wel erg mooi is,maar dus ook dicht bij het plafond. Zo projecteert u alle patronen welke in het metaal zijn gemaakt het meest fel op het plafond, zodat u een heel ornament krijgt. Dus als u in een saai nieuwbouw huis woont en de oude sfeer mist, vindt u dit zeker een prachtige sierlijke hanglamp in oosterse stijl. Het is eigenlijk ook barok stijl te noemen, helemaal als je de koperen kleur neemt, alsof hij zo uit een kasteel komt. De witte hanglamp is een pareltje ook voor een landelijke stijl, dat past er heel mooi bij en straalt rust uit en doet zelfs chique aan.Hieronder kunt u de nieuwe filigrain lampen bekijken.
Sfeerverlichting met filigrain lampen
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden