oriëntaalse gekleurde nachtkastjes en massieve houten meubelen voor de kinderkamer.

oriëntaalse gekleurde nachtkastjes en massieve houten meubelen voor de kinderkamer.

Oosterse meubelen voor in de kinderkamer in echte lieve kleuren zoals zacht babyroze en babyblauw, white wash of turquoise. De meubeltjes zijn van sheesam hout en met indiaas zilverbeslag versierd en het hout is echt met de hand in orientaalse stijl gesneden. Bijpassend zijn er ook nachtkastjes van verkrijgbaar en beide kinderkamer meubelen zijn met glasmozaiek ingelegd in bloemetjes vorm in de deuren. Dus of het nu voor een meisjeskamer of een jongenskamer is, keuze is er genoeg.

Niets is zo leuk als shoppen voor de babykamer! De kleertjes en buggy heeft u al, maar nu mag dan ook de babykamer ingericht worden. Natuurlijk wilt u dan iets heel speciaals voor de kleine uitzoeken en moet het een lieve uitstraling hebben. U kunt gewoon online de kinderkamermeubeltjes uitzoeken en dan wordt het gewoon makkelijk bij u thuis bezorgd. Of u kunt naar de showroom komen om de kleuren van de meubeltjes in het echt te bekijken en dan alsnog thuis te laten bezorgen, geen probleem. Waar heeft u een kast voor nodig, natuurlijk om er luiers, verzorgingsartikelen en dergelijke in te doen. Dan hoeft het ook niet gelijk een mega grote houten kast te zijn, maar mag het ook een oosters lager kastje zijn. Wel is het natuurlijk belangrijk dat er ook een paar planken in zitten om de spulletjes op te zetten. En als de kleine gaat kruipen, dan moet de kast ook afgesloten kunnen worden, daarom zit er in de babykamer meubeltjes een houten sluiting aan de bovenkant zodat hij goed dicht blijft. De oosterse meubelen zijn er in babyroze, babyblauw en turquoise, allemaal met ingelegd glasmozaiek met lieve transparante bloemetjes design om het kastje een lief en rustig karakter te geven. In deze kinderkamer serie zijn er ook nachtkastjes van te bestellen, papa en mama vinden deze kastjes zelf namelijk ook erg leuk op hun eigen slaapkamer. Roze oosters nachtkastje

U kunt ook 1 nachtkastje neerzetten in de babykamer om spulletjes in op te bergen en als het straks tienerkamers worden is het nog steeds een mooi Indiaas kastje om te zien. Het leuke van deze serie kastjes is dat ze handgemaakt worden in India, het is dan ook mogelijke om uw kast zelf samen te stellen. Bijvoorbeeld als u een andere inrichting aan de binnenkant wilt of een andere kleur zoals white wash.Nachtkastjes met oosterse sfeer.
De sfeer is natuurlijk ook erg belangrijk voor de kinderkamer, als je van de bohemian stijl houdt kan je dit daarin ook makkelijk terugbrengen. Door middel van een kastje te nemen met de echte boho stijl, maar dan met roze zoals ook de accessoires zijn. Daarbij staat bijvoorbeeld een zilveren marrokkaanse lamp ontzettend mooi, maar hou je het toch rustig. Natuurlijk is wel het kastje voorzien van sierlijke zilveren knopjes als decoratie en bijpassend hang en sluitwerk. Dit geeft het een echt sprookjesachtige sfeer en daar laat je toch graag je kindje in slapen. Fleur het daarbij op met bijpassende oosterse poefjes en kussentjes. Deze zijn ook in hard en zacht roze te verkrijgen, of de ibiza stijl kussentjes en poefjes voor de kinderkamer in turquoise kleuren. Turquoise is een mooie frisse kleur en makkelijk te combineren met zilver, grijs, zwart en wit. Om nog even terug te komen op de transparante bloemetjes welke met de hand ingelegd zijn in de deuren, deze zijn glinsterend en als de zon erop komt lijken het net diamantjes. Een leuke tip is om achter het deurtje ledverlichting strips te plaatsen van de ikea, zodat het kastje aan de binnenkant verlicht is en de glas mozaiek deuren doorschijnen. Dit staat ontzettend warm en sfeervol op de babykamer.


Roze kinderkamer meubeltjes

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden