Opbergkist van massief hout

Opbergkist van massief hout

Genoeg van al die bende! In dit artikel schijnen we een lichtje op een veel gebruikt artikel en vooral een heel handig meubel voor in een klein hoekje. Door de wieltjes eronder te bevestigen, kunt u deze kist rijden bij u in de huiskamer. Bijvoorbeeld een sloophouten opberg kist met kleurrijke en toch een rustige sfeer in huis. De kisten hebben het voordeel dat er wielen onder zitten, dus u kunt het zo volladen met speelgoed als u wilt. U hoeft dus niet te tillen ideaal, hieronder in dit artikel laten wij u kennis maken met deze kleurrijke opbergkisten.

Weer al dat speelgoed over de vloer! om helemaal gek van te worden, want je moet goed uitkijken waar je loopt in huis. Voordat je het weet sta je op een speelgoedauto of op lego, au! Een opberg kist is de uitkomst voor dit soort situaties. Als uw zoon of dochter wilt spelen met speelgoed, dan hup de deksel open en spullen pakken maar. Aan het einde van de dag is het klaar met spelen en dan weer inladen en aan de kant rijden of in een vergeten hoekje welke eigenlijk ook wel wat kleur kan gebruiken. Het is ook niet zo'n saaie kist met deksel waar je er 100 van tegenkomt in de stad tussen de woondecoratie , maar een echt handgemaakt exemplaar van sloophout uit Inda. Heeft u een paar van die heerlijke plaids voor op de bank, berg ze op als u naar bed gaat in de kist. Ook voor kussens op te bergen ontzettend handig. Want de kat of de hond gaat er anders op liggen slapen als je het plaid op de bank laat liggen. Maar ach, je kan altijd de kist open laten en er een bedje voor de kat of hond in maken toch! Elke kist heeft dan ook zijn eigen kleuren, soms zit er blauw op en soms rood of geel. Het sloophout is namelijk van oude bootjes en oude kozijnen gemaakt. Wij houden dan ook erg van recyclen, er is genoeg in India om mooie dingen van te maken.


Opbergkist van sloophout

Opbergkist met wielen.

De kisten hebben gelukkig wielen eronder zodat u niet meer hoeft te tillen. Dus geen pijn in je rug meer maar gewoon even wegrijden. De wielen onder de kist zijn van fel oranje welke ook goed bij de sloophout kist passen. De wieltjes worden er los bij geleverd, u hoeft ze er alleen nog maar op te schroeven. Het aantal spreekt voor zich natuurlijk, er zitten 4 zwenkwieltjes onder zodat u makkelijk kunt sturen.

Zwenkwieltjes

Maten van de kisten.

Er zijn verschillende maten opbergkisten. Om te beginnen de grote kist, die heeft een afmeting van 35.5x35.5x61cm. Dan ook de kleinere versie die heeft een afmeting van 20,5x 30x 55 cm. De 2 kisten passen daardoor ook heel gemakkelijk in elkaar, zo kunt u de opbergkist opbergen in een opbergkist.

Grote opbergkist    Kleine kist


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden