orientaalse meubels van massief hout met mozaïek en houtsnijwerk

orientaalse meubels van massief hout met mozaïek en houtsnijwerk

Oosterse meubelen van sheesam hout met orientaalse patronen erin en gekleurd glasmozaiek uit India handgemaakt. super verbied werk met mooie houtbewerkingen en tot in diatal mooi afgewerkt

Oosterse meubelen zijn tijdloos, waarom zou je denken? Nou omdat welke stijl op dat moment ook in is een oosters meubeltje zoals een dressoir altijd een warme sfeer geeft. Juist een meubeltje waar je voor langere tijd van geniet is de moeite waard om deze met aandacht uit te zoeken. Denk dan niet meteen aan drukke kleuren en krul sierlijke patronen, want dan ben je er met een grote kans zo weer op uitgekeken. Dat hoeft ook helemaal niet zo te zijn, want tegenwoordig is de indiase invloed in de meubelindustrie aangepast naar de europese smaak. Zo is bijvoorbeeld wit zeer geliefd en neutraal voor vele mensen, maar neem nu een oosters wit meubeltje waarbij fijn houtsnijwerk is te zien. Dan is het nog steeds een neutraal meubel en wit van kleur, maar heeft het toch die magische oosterse stijl.

 

Op vakantie in eigenhuis.

Het geeft een bepaald reisgevoel en doet denken aan het mooie houtsnijwerk welke je ziet als je van reizen houdt naar bijvoorbeeld Indonesie en India. Geinspireerd geraakt door de mooie gebouwen zoals tempels heeft Merel in Wonderland deze sierlijke kunst laten terugkomen in de meubelen welke u online kunt bestellen. Soms zie je kleine figuurtjes terug zoals bloemen of henna tekeningen. Dit is met de hand erin gemaakt en meestal door vakmensen die het van generaties lang al uitoefenen. Dit doen ze nauwkeurig en heel snel, daarna wordt er bepaald of er een kleur overheen gaat of dat het een naturel uitstraling mag blijven behouden. Soms is less more en moet je niet teveel poespas willen en is het meubel op zicht al heel mooi. Dan zie je ook in het sheesam hout die mooie nerf lopen, dus als je van naturel houd en van warmte dan zou je het beste een naturel tv kast of oosters meubel kunnen kiezen.

 

Wilt u wachten op uw oosterse meubel op maat?

Ben je helemaal weg van de Ibiza style en kan het jou niet te gek, dan kan je je hart ophalen want alles kan ook op aanvraag gemaakt worden in India. Bijvoorbeeld je hebt een oosters halkastje gezien met van die handige planken erin voor je schoenen en je wilt hem in het turquoise. Geen probleem, je kan dan zelfs nog kiezen voor die leuke sierdopjes in het zilver, goud of bruin. En dan natuurlijk nog het mozaiek in de deuren, welke kleur je maar wilt zij kunnen het maken en ook in elk design. Ook de maten zijn helemaal zelf te bepalen, bijvoorbeeld een maatwerk kast die onder de trap moet komen te staan in triptrap model. Geen probleem dit wordt dan als u de maten aan ons doorgeeft aan de leverancier in India doorgegeven en u krijgt dan eerst netjes een offerte per mail en de levertijd uiteraard. Meestal duurt dit 2 maanden voordat het in Nederland is gearriveerd. Alle oosterse meubelen worden dan door ons gratis bezorgd op afspraak.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden