Oosters en bohémian style interieur sfeervol en kleurrijk.

Oosters en bohémian style interieur sfeervol en kleurrijk.

Gezelligheid bij u thuis in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer kunt u het interieur makkelijk en voordelig sfeer geven met een paar leuke en niet te dure maar ook niet te goedkope oosterse accessoires. Begin bij lampen met filigrain design met warme koper tinten erin, maar ook leuke nachtkastjes met aparte mozaïek deuren erin.In leuke frisse kleuren afgeleid van de geliefde bohémien style. lees dit artikel en laat u inspireren door de leuke en kleurrijke interieur ideeën.

Oosterse filigrain lampen
Oosterse waxinelichthouders
Nachtkastjes met oosterse sfeer
Heeft ul uw favoriete produkt bekeken in de stijl van nu met een oosters tintje? Of wilt u een Ibiza stijl interieur maken met de gezellige en kleurrijke produkten. Een klein accent in huis geeft al vaak een hele verandering. Van een simpele waxinelichthouder tot een klein kleurrijk nachtkastje. Hierboven kunt u klikken op uw favoriete produkt en laat u zich verrassen door de mooie handgemaakte artikelen van merelinwonderland.nl Bohemian style mozaiek lampElk artikel is met zorg en precisie gemaakt in India en daarbij zijn de kleuren waar het land zo bekend van is wel rijkelijk gebruikt. Neem bijvoorbeeld de filigrain lampen met mat zwarte uitvoering met een super sfeervolle binnnenkant van koper of in een gouden kleur. Dat in combinatie met de filigrain patronen geeft een toverachtige sfeer in huis. Dit is dan niet echt een goed voorbeeld voor de kleuren waar ik het net over had, want dan moet ik het eigenlijk even over de mozaiek lampen hebben. Deze zijn zeer kleurrijk en sprankelend van licht en dat is echt het kleurrijke India. De mozaiek lampen zijn ook vaak in een bohemian style interieur te vinden. Dat komt omdat het toch een vakantie sfeer geeft een beetje Ibiza stijl met felle kleuren en mooie patronen. kleurrijker dan dit kan eigenlijk niet, maar je moet er natuurlijk wel van houden. De felle kleuren van de mozaiek lampen moeten wel in uw interieur passen. vaak zie je in een Ibiza stijl interieur ook veel de juist neutrale lampen in wit of beige kleuren. Juist met houten decoratie en buiten naar binnen halen is daarbij belangrijk voor de boho stijl. Bij de vloerlamp met mozaiek bestaat bijvoorbeeld de zijkanten van de lamp uit een stuk massief hout. Een erg rustieke combinatie dus. Als je voor een neutrale lamp kiest en je wilt wel de stijl in je interieur brengen, dan moet je toch met andere accessoires kleur in de woning brengen om het niet te flets te maken. Met wat kleurrijke patchwork kussens of met een gedurft vloerkleed in kelim stijl kom je al een heel eind. Kortom je kan met kleine aanpassingen al een heel stuk komen.

Slaapkamer in jou stijl.

Sfeervolle staande lampEen slaapkamer in jou eigen stijl maken met het juiste nachtkastje naast je bed. En dan niet de kastjes die je zelf in elkaar moet zetten met als resultaat dat er weer wat afbreekt of er weer een schroefje mist. Een handgemaakt oosters nachtkastje van massief hout met een turquoise , blauwe of zelfs roze finish. Het kan allemaal en dan in de deuren mozaiek glas panelen met bloemetjes design om het een gezellige sfeer te geven zoals in een bohemian interieur past. Zet in de hoek van de slaapkamer een mooie mozaiek vloerlamp neer om sfeer te krijgen en kies je eigen kleur daarbij, want alles kan gemaakt worden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden