Nieuwe oriëntaalse filigrain sfeerverlichting

Nieuwe oriëntaalse filigrain sfeerverlichting

Nieuwe collectie open hanglampen met de combinatie van metaal en hout waarvan de metalen kap in diverse kleuren is zoals zilver en goud met een mooie robuuste houten bovenkant van naturel hout. De grote filigrain lampen zijn niet alleen heel handig door de grote open onderkant, maar zijn een super gezicht in uw huiskamer boven de eettafel bijvoorbeeld. Hieronder in het artikel een mooi overzicht van de verschillende grote open hanglampen.

Witte groten open filigrain lampen
De nieuwe collectie filigrain hanglampen is er eindelijk! Na de wilde zee overgevaren te hebben zijn ze nu verkrijgbaar in Nederland om bij u thuis te uitblinken. De kappen zijn aan de onderkant heel groot open en je kijkt zo in de mooie binnenkant van de lamp. Nee dat is zeker niet lelijk hoor, sterker nog ze zijn nu in zulke mooie kleuren te verkrijgen dat u er graag naar kijkt. De kleuren zijn nog steeds zoals de geliefde zwarte buitenkant met gouden of zilveren binnenkant, maar ook nu met een zilveren buitenkant en een gouden buitenkant en dan de binnenkant in dezelfde kleur. Dus of u nu voor warm gaat zoals de gouden hanglamp want die is nu natuurlijk helemaal populair in de arabische sfeer zoals je ook in elk magazine ziet, of de neutrale witte buitenkant die overal bij past.

Mat zwarte open filigrain lamp met gouden binnenkant    Mat zwarte open filigrain lamp met zilveren binnenkant    Grote witte filigrain lamp met massief hout


Elke lamp is hoogwaardig afgewerkt!

Elke lamp in deze serie is afgewerkt van hoogwaardige kwaliteit hout aan de bovenkant met de nerf er zichtbaar is. Zo komt stoer en rubuust hout samen met metaal en dat is echt een wonderlijke combinatie vinden wij. Zowieso is het leuk om thuis niet alles in het hout te nemen, maar ook metalen en glazen items te combineren. Zo wordt het niet saai en juist als je van het echte vakwerk houd wat in India met de hand gemaakt wordt moet je deze serie lampen in je hart sluiten. De vorm van de lamp is rond en loopt tot aan de kruin door met een orientaals en speels design erin gemaakt. Speel een beetje met het soort lampje welke erin gaat en u ziet dat de effecten heel anders worden. Bijvoorbeeld als u wel een gaatjespatroon wilt zien als hij aan is en u eigenlijk ook al heel lang zo'n lamp wilt hebben omdat hij zo groot schijnt op de tafel, maar de speelse patronen te druk vindt voor op de muur en plafond. Geen probleem, want als u de ouderwetse draadlampen erin draait ziet het er warm en gezellig uit maar geven ze geen effecten op de muur dus blijft het een rustige ambiance in huis. Overdag zijn ze dan helamaal wit dus ook niet erg druk in huis, maar betoverend in de avond dat dan weer wel.Open filigrain lamp met ouderwetse draadlamp Denk dan niet dat u per se wit moet nemen om het gezellig in huis te maken, maar zeker ook de zilveren variant is een 1001nacht sprookjeslamp te noemen. Ook daar kunt u naar wens een warme lamp in draaien en het warme effect krijgen. Bijvoorbeeld als u een strak interieur heeft en een grote rvs fornuis en houdt van strak, dan is dit echt een super goede keus omdat hij overdag stoer en robuust eruit ziet. Maar zeker niet minder sfeervol dan de zwart matte lamp welke al jaren een geliefde lamp is en tijdloos. Ook nog een extra tip, er zijn bijpassende waxinelichtjes bij!

Reacties

  1. Merel van Wageningen Merel van Wageningen

    Goedendag, wat leuk om te lezen dat u er zo blij me bent. De plafonnières filigrain zijn nog steeds in de maak, dus nog even geduld dus. Ik hoop dat ze rond oktober komen. Ik hou u op de hoogte. vr, gr Merel van Wageningen

  2. Sandra Sandra

    Ik heb de zwarte hanglamp met koperen binnenkant gekocht en hij staat prachtig. Met het licht aan waan je je in een oosterse tempel. Zit met smart te wachten op de zwarte plafonnière met koperen binnenkant. Weet je al wanneer deze komt?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden