Nachtkastjes met glasmozaïek en houtsnijwerk.

Nachtkastjes met glasmozaïek en houtsnijwerk.

Nachtkastjes in oosterse sfeer met ingelegd glasmozaïek in flower design. mooie glas druppeltjes welke een verbluffend effect in uw slaapkamer geven. Nergens maar dan ook nergens anders te zien, alleen bij merelinwonderland.nl. Waar wachtu op, tover uw slaapkamer of de kinderkamer om naar een 1001nacht sfeer, zodat u lekker kunt wegdromen. Echt een apart nachtkastje met mooi houtsnijwerk aan in de omlijsting van het meubel. Dan is er ook nog een speciale uitvoering van het meubel, lees dit en meer in het artikel.

Nachtkastjes met ingelegd glasmozaiek is mooi maar een nachtkastje met ingelegd glasmozaiek en houtsnijwerk aan de zij kant is helemaal speciaal. hier bij merelinwonderland.nl kunt u speciale nachtkasjes vinden en dan niet allen van die sloophouten nachtkasjes maar echt speciaale die niet in elke slaapkamer tegen komt we hebben een paar kastjes laten maken met mozaaiek in kleine druppeltjes deze vorm in een bloem neerlaten leggen en zo kwamen wij bij het flower design dit is dan ook een speels en toch sfeervol design. De randen zijn bewerkt mooi uitgesneden met de hand natuurlijk zo, dat het wel een uniek meubel is het past daaroor ook in elke slaapkamer.

Close up houtsnijwerk van het nachtkastje

Welk nachtkastje wil ik naast mijn bed?

De nachtkastjes horen natuurlijk naast je bed te staan maar somige mensen zetten het gewoon midden in de kamer als een leuke decoratie en dat kan ook natuurlijk hetkiezen van een nachtkastje is helemaal niet zo moeilijk het is een beetje afstemmen op de slaapkamer kies een vavorite kleur of laat je een kleur steeds terug komen in je slaapkamer dan neem je die gewoon. 
 

Een oosters nachtkastje met kleurrijke verlichting.

Verlichting bij je bed het is best moeilijk kiezen je wilt niet meteen helemaal wakker zijn als je snachts even uit bed gaat voor een slokje water of zo. Wij maken de keuze iets makelijker doormiddel van een nachtkastje met glasmozaiek en een bedlampje in een de flower design paneel van glasmozaiek  hebben we een lamp in laten zetten die een super gaaf effect geeft een mooi bed lampje en nachtkastje in een.
 

3 verschillende nachtkastjes.

Er zijn 3 verschillende nachtkasjes van deze serie leverbaar en dat was eigelijk alleen maar om het uit te proberen het was vanaf de eerste minut al een succes ik had niet een s de tijd om mooie fotos te maken want hij was nog niet helemaal uitgepakt of en kwam al een klant in de showroom en die kocht het eerste exemplaar dat was dan ook meteen de bleuw wahse. hieronder dan verschillende nachtkastjes voor alle duidelijkheid op een rijtje 

        

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden