meubelen op maat laten maken

meubelen op maat laten maken

Laat uw meubelen op maat maken bij merelinwonderland.nl! Dan worden de meubels in India met de hand vervaardigd. Laat uw kast of bijvoorbeeld een tv meubel aankleden met kleurrijk glasmozaïek. Alles is mogelijk, van kledingkast tot toonbank.
Maatwerk voor uw interieur voor een betaalbare prijs in de kleur, vorm met of juist zonder mozaïek, van tafel tot dressoir.

Een meubel op maat laten maken is nu ook bij merelinwonderland.nl mogelijk. Een kleurrijk tv meubel die net niet past in uw huiskamer doordat het net iets te groot of juist te klein is, daar hebben wij nu een oplossing voor bedacht. Het gewoon op maat laten maken.
Het voordeel van maatwerk is dat u het helemaal zelf kunt samenstellen in het houtsoort, kleur, maat of een aparte vorm.
Dus de mogelijkheden zijn eindeloos, of u nu voor een eetafel of salontafel gaat, u kiest een maat en wij laten het maken.
Hieronder ziet u wat maatwerk van mozaiek kasten.
Kasten met mozaïek op maat gemaakt
De glasmozaiek kasten zijn in alle kleuren samen te stellen, maar niet alleen de kleuren maar ook de designs.
De houten kasten die op maat worden gemaakt met mozaiek deurpanelen, zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.
Het leuke van het meubel met glasmozaiek, is dat het een aparte sfeer geeft. Dat komt door het hout in combinatie met kleurrijk glasmozaiek.
Hieronder een eettafel op maat gemaakt.
Eettafel op maat gemaakt
Wij hebben een eettafel als voorbeeld gebruikt, maar u kunt natuurlijk een tafel naar wens laten maken. Zo zijn er leuke salontafels te bedenken, maar ook bijzettafeltjes of een leuk krukje.

Hieronder een tv meubel op maat gemaakt.
Tv meubel op maat.
Hier ziet u een tv meubel op maat gemaakt, dit is afgewerkt met glasmozaiek zoals hiervoor werd besproken.
De standaard tv kasten zijn 150 cm breedt of 200cm. Deze klant zocht naar een meubel van 210cm, net afwijkend maar stond een stuk mooier.
 

Wat kost een meubel op maat?

Een meubel op maat laten maken is niet duurder dan een standaard maat. Het is alleen leuker dat niemand een meubel heeft zoals u dat heeft.
De voordelen zijn, u kunt het helemaal laten maken zoals u wilt.
wilt u een offerte neem dan contact op met merelinwonderland.nl en ontvang vrijblijvend een prijsopgave en bespreek uw wensen.

Prijs informatie meubelen op maat.

Levertijd van een op maat gemaakt meubel.

De levertijd van een maatwerk meubel, dat is misschien wel het enige nadeel als je het zo mag noemen, want u moet toch wel rekenen op 6 tot 8 weken.
De kleinere meubelen kunnen soms eerder geleverd worden, maar dat is altijd in overleg. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden