kerstsfeer aanbrengen met orientaalse waxinelichthouders en windlichten.

kerstsfeer aanbrengen met orientaalse waxinelichthouders en windlichten.

Met de kerst breng je natuurlijk je huis in de gezellige kerstsfeer door middel van decoratieve windlichten en waxinelichthouders neer te zetten. Vaak met de warm gouden kleur zodat hij sfeervol licht geeft. Ook oosterse woonaccessoires kunnen prima bij de kerstsfeer aangebracht worden. Denk daarbij aan snowwhite filigrain hanglampen welke mooi passen bij witte kerstdecoratie. Ook zijn de oosterse lantaarns in zilver metaal ontzettend sfeervol voor op de kersttafel neer te zetten, compleet met sterretjes welke doorschijnen als het kaarsje brand, of zet een lichtje bij de kerststal neer om licht te geven op het tafereeltje. Oosterse sfeer gaat namelijk ook om warmte en gezelligheid net zoals de kerstdagen.

kerstsfeer


Zet een kerstmuziekje op zoals last christmas of driving home for christmas en laat je meedrijven in de warm zoete kerstklanken uit de radio. Het brengt je meteen terug naar je kinderjaren en ziet weer hoe je dan het gehele huis in kerstsfeer maakte met natuurlijk de bijbehorende lekkernijen. Bak kerstkoekjes en maak je gingerbread huisje en kom helemaal in de sfeer om je eigen winterwonderland te maken.

Kerstsfeer met openhaard

Je ziet regelmatig dat mensen onder hun boom ook een hele kerstsetting maken zoals treintjes en oosterse windlichten en dan natuurlijk wel met de gouden warme kleur aan de binnenkant wat natuurlijk sfeervol doorschijnt. Ook in de vensterbank kunt u gezellige kaarsjes branden met bijvoorbeeld sterretjes in het mozaiek welke doorschijnen als het kaarsje brand. Deze waxinelichthouders zijn ook erg geliefd om als kerstkado te geven aan vrienden en familie. Houd u het liever naturel en wilt u thuis als decoratie echt een white christmas stijl aanhouden, dan zijn er ook transparante lichtjes en oosterse mozaiek lampen met transparant glasmozaiek geschikt hiervoor.

Waxinelichthouders met kerst patroon

 

kerstcadeau + lamp voor dubbele sfeer!

Kerstboom Kijk eens bij de sale aanbiedingen bij merelinwonderland.nl daar staan ook leuke sets met een oosterse lamp en daarbij gratis waxinelichtjes erbij. Dus heeft u toch al die hanglamp nodig voor in die saaie hoek, kies dan een set, dan heeft u gelijk een kerstkado in huis. Is het bij u in de straat ook trendy om buiten ook mee te nemen in de kerstdecoratie, dan kunt u ook voor de ramen gezellige lantaarns neerzetten op de vensterbank. Zet er boompjes en kerstpoppetjes omheen of natuurlijk op de ramen de leuke houten kersthuisjes met ledverlichting ideaal met zuignap om op de ramen te plakken. Zo is ook uw huis een sfeervol kersttafereeltje om van buiten af te zien en ook gelijk binnen heeft u de warme sfeer meteen te pakken. Of ook zelfs in de tuin kunt u mooie kerstlichtjes hangen en zo vanaf de bank zien, bijvoorbeeld door er zilveren oosterse lantaarns van nikkel in de boom te hangen met een waxinelichtje erin. Soms zie je zelfs dat mensen een groot windlicht hebben neergezet en dan in plaats van een stompkaars erin te doen, zetten ze er een kerststalletje in. Echt heel decoratief en makkelijk te maken met een beetje nepsneeuw erin. In een kerstukje met die heerlijk ruikende takken erin van de denneboom kan je ook in het midden mooi decoreren met een mozaiek waxinelichtje in het midden.Gaat u lekker met uw geliefde uit eten met de kerst, dan ook hier kunt u inspiratie halen door te kijken hoe mooi ze het restaurant hebben aangekleed met kerstdecoratie. Alleen al buiten bij aankomst wordt u al verwelkomt door windlichten bij de deur of een sneeuwende kerstlantaarn met verlichting erin. Ook u kunt leuk al bij de voordeur een welkom gevoel geven aan bezoek door er een oosterse hanglamp te hangen en dan natuurlijk in sneeuwwit zodat het past bij de witte kerst. Kortom kerstdecoratie in huis gaat niet alleen over een kerstboom neerzetten en klaar, maar ook over het gehele huis in kerstsfeer maken en zo samen met familie en vrienden genieten van uw eigen winterwonderland thuis.

Kerstster waxinelicht

Wat heb je nodig voor een decoratieve presenteerschaal thuis te maken voor op de salontafel. 1. Zoek waxinelichten in kerststijl 2. Zorg ervoor dat u een stabiele schaal heeft welke tegen warmte kan 3. Zoek leuke decoratieve poppetjes om eromheen te decoreren bijvoorbeeld een boompje of een hertje 4. Zet de schaal op een plek welke je vanaf de bank leuk kunt bekijken 5. Geen inspiratie? Bij merelinwonderland.nl kunt u ook een dienblad inclusief waxinelichten bestellen. Wel zo handig toch!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden