Badkamer accessoires zoals kelim badmat.

Badkamer accessoires zoals kelim badmat.

Oosterse badmatten voor in de badkamer leuk en sfeervol, maar niet zomaar een badmat. Een kelim mat voor een sfeervolle badkamer hoeft nu niet meer zo'n witte clinise mat meer te zijn bij u thuis. Bij merelinwonderland.nl gaan we nu ook voor een oosterse badkamer, want waarom dat gedeelte van het huis nou niet.Bekijk dit artikel en laat je verrassen door de leuke accessoires.

Altijd al gedacht dat je niets over een badmat kan melden? Dat dacht ik ook, totdat ik deze leuke badmatten tegenkwam. Echt een eyecatchter in de badkamer in verschillende kleuren en het leuke van de badmat is, dat er een oosterse tint aan zit met mooie kelim opdrukken. De echt mooie rozenkelim badmat, is mijn lievelings met witte achtergond en dan zo'n mooie roos erop. Of de donkeren rozenkelim, deze knalt er echt uit! Om een beetje een oosterse badkamer te maken is er niet veel voor nodig. Al met een paar hammam doeken en wat lekkere zepen in een oosterse gehammerde schaal, ben je al een stuk op weg. En dan om het af te maken is het mischien wel zo leuk om een rozekelim neer te leggen als badmat.

Verschillende badmatten in oosterse sfeer

Rozenkelim als badmat en meer.

Er zijn niet alleen maar rozenkelim badmatten, maar ook andere leuke prints zoals patchwork vloerkleden in leuke felle kleuren. Zo is er een groene, roze, blauwe en nog veel meer. Hieronder kunt u een kijkje nemen waarbij we wat sfeerfoto's proberen te nemen om een beetje de sfeer over te brengen.

witte rozenkelim badmat             Rozenkelim badmatDit is het helemaal

Is de badmat te wassen?

Jazeker, de badmatten zijn te wassen op 30 graden. Ook zit er een label aan met de wasvoorschriften namelijk te wassen in de wasmachine op 30 graden en dan laten drogen en dan niet in de trommel .Dat vind ik wel zo makkelijk en handig, want er gaat niks boven een frisse badkamer. De randen zijn grof gestikt zodat hij stoer van uiterlijk is en dat gecombineerd met de leuke kelim printjes. Kleurrijke badmatten in zoveel kleuren, dat er voor ieder huis wel een goede kleur te vinden is. Eigenlijk is het ook gewoon een leuk vloerkleedje met een print erop, dus zelfs voor je bed kan je deze leuk presenteren, waarom niet!

 
Roze patchwork badmat    Oosterse badmat groen patchwork    Kelim badmat blauw 

Reacties

  1. Josje van de Berg Josje van de Berg

    Ik heb er 2 besteld, ik kon niet kiezen en daarbij kwam ook dat de verzendkosten gratis waren mooi excuus!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden